Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 30 hetesen...

Lehetséges, hogy 30 hetesen lennének jósló fájások?

Figyelt kérdés

30 hetis vagyok, júniusra várjuk a kicsit, de egyre rosszabbul birom, derekam fáj, a lábaim duzzadnak, meg néha érzek ilyen alhasi fájdalmat, szúrást.

Néha se ülni, se feküdni nem bírok.

Meg a mozgás is nehéz mostanság.

ápr. 15. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Es ezek kozul melyik a joslo?

Nem ugy hangzik.

Szimplan mar nehez neked a terhesseg.

ápr. 16. 00:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jósló akármikor lehet. Jellemzően harmadik trimeszterben indulnak.

A leírtak nem jólsók.

A jóslónál keményedik a hasad, ami fél-1percig tarthat. És változatosan jön. 3 perc, 10 perc, 5 perc, 1 óra, fél óra...szóval össze vissza. 1 órán belül 4-nél nem igazán jön több. Gyakran társul mellé alhasi fájdalom, ez mensi görcs jellegű nem szúró fájdalom és keményedéssel együtt jár. Na az a jósló.

Nekem első babával egyszer volt csak 31.héten.

Második babával meg 30.héttől minden napos jelenség volt főleg este.

Amiket leírtál az csupán terhességi tünet, bejött a meleg. Innentől nehezebb lesz az egész. Van aki jól bírja és nem nehéz neki, ők a szerencsések :)

De normális, hogy minden nehezebb és fáradtabb vagy, fáj minden, szó szerint minden is fájhat. A lábdagadásra figyelj, ha vizesedsz kindenképp méregesd a vérnyomást is, nehogy toxémia legyen. Alapvetően a vízesedés normális, de magas vérnyomással vagy fehérje vizeléssel

párosulva már azonnal orvos kell.

Pihenj sokat és emelj a magnézium adagon.

A második tethességemet én is nagyon nehezen viseltem... zavart is, hogy tehetetlennek éreztem magam. De ne érezd emiatt rosszul magad. Nem viccből hívják terhességnek :)

Kitartás és jó egészséget.

ápr. 16. 07:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is annak hittem, sőt este úgy éreztem, hogy kinyílik a méhszájam és hogy úgy gondoltam, hogy biztos "a baba gyakorolja, hogy kell megszületni"... Ennek ellenére 37. héten elfolyt a magzatvizem és nem tágultam semennyit így császározni kellett, úgyhogy erről ennyit.

Igyál sok vizet és egyél kevesebb sót, cukrot. Sok gyümölcs, szabad levegő és séta amennyire lehet.

Kitartást és jó egészséget kívánok!

ápr. 16. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!