Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha kevesebbet és...

Normális ha kevesebbet és gyengébben mozog a baba? 30+3 hkm

Figyelt kérdés

Második napja tart a dolog.

Kezdek megijedni, szívhang figyelővel rá néztem többször is.

ápr. 24. 19:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha aggódsz, meg kell nézetni. Másképp úgysem nyugszol meg.
ápr. 25. 04:23
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem rég voltam ultrahangon,nem akartak megvizsgálni, ezért írtam ide a kérdést.
ápr. 25. 07:16
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Az idő nagyon befolyásolja őket, 39+1 vagyok ma, mondjuk már sok helye nincs, de nem nagyon igyekszik az elmúlt napokban. Végig ilyen volt egyébként, amikor lehűlt az idő vagy esett, akkor mindig sokkal nyugodtabb volt. De ha nagyon izgultam, akkor magándokihoz mentem.
ápr. 25. 07:58
 4/25 A kérdező kommentje:
39+1 már szép nagy baba,de az enyém a tiédhez képest még pindurka, és szerintem még sok helye volna mozogni. Van ma egy időpontom magán ultrahangra. Magánba mit néztek ilyenkor nálad? :)
ápr. 25. 08:07
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak megkértem a dokimat, hogy nézzük meg, mert aggódom. Szívhangot meghallgattuk megnéztük, hogy mozog rendben, leméregette.

De tényleg ne aggódj, esős időben nagyon belassulnak.

ápr. 25. 08:10
 6/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a nyugtató választ!

Nagyon parázós vagyok, már minden is megfordult a fejemben. (Rátekeredett köldökzsinór, kevés magzatvíz, bármi egyéb).

ápr. 25. 08:35
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Néha alig érzem a mozgást, néha meg toporzekol bennem mint egy “kan nyúl”🤣 27 hetes vagyok, első baba 🙂 mivel egyik nap 24 másik nap 13 fok van, így be tudom az időjárásnak. A lényeg hogy érzem, hogy mozog, de nem mindig ugyanolyan intenzítással. Amit még észrevettem, hogy ha haránt szerűen fekszik jobban érzem, mint mikor köldök feletti részen mozgolódik.
ápr. 25. 09:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
29 hetes vagyok és tegnaptól nekem is kevesebbet mozog. Szerintem az idő miatt lehet, tegnap fájt a fejem is. A mai napra mutassa az esőt. De én is rá nézzek a magzati szívhang figyelővel. Az a baj én is mindig parázzok mindenen is 🙃😊
ápr. 25. 10:09
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Engem csak a napok száma aggaszt! Már várom az időpontot az ultrahangra! :)
ápr. 25. 10:52
 10/25 anonim ***** válasza:
Na, mi volt Kérdező?
ápr. 26. 09:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!