Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok de egy másik...

Terhes vagyok de egy másik emberbe vagyok szerelmes mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal babát szerettünk volna egy èv várakozás után úgy döntöttünk hogy amiért nem sikerült ezért várunk vele. Viszont az utolsó együtt lettünk alkalmával terhes lettem. Lehet hogy a baba tervezés miatt vagy nem tudom mi miatt egy kicsit elhidegültünk egymástól . Megismertem valakit aki sokkal többet foglalkozik velem és szerelmesek lettünk egymásba. Amióta megtudtam hogy terhes vagyok a páromtól azóta minden nap sírok nem èrzem jól magam a bőrömben.körülbelül 6 hetes terhes lehetek.holnaputan megyek dokihoz. Egyik percben azt èrzem hogy akarom a babát a másik percben meg hogy nem akarom. Hianyzik a munkám ès borzalmasan hiányzik a másik személy akibe úgy érzem hogy nagyon beleszerettem. Nem tudom mi tèvő legyek. A hormonok játszódnak velem? Vagy van a terhessèg elejèn depreszió? Volt már valaki hasonló helyzetben?

ápr. 26. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

Én nem a férfi hiánya miatt nem tartanám meg (két gyerekem van), hanem mert amellett, hogy egyedül küzdelem lesz egy gyerekkel az élet, olykor irgalmatlan magányosság érzéssel vegyülve, mert minden rád hárul, egész életedben emlékeztetni fog arra, hogy f*sz voltál. Egy gyerek nem azt érdemli, hogy lépten nyomon erre emlékeztessen. Bocs, de nem tudom szebben mondani.

Magadnak kutyultad a sz*rt, neked is kell kijönni belőle a rinya helyett. Igen, vannak kapcsolatok, amik kihűlnek, de nem a kihűlés kellős közepén kell védekezés nélkül szexelni, amikor már te ráadásul szerelmes vagy másba. Szóval szedd össze magad, fogadd el, hogy ezért most egyedül te vagy kőkeményen felelős és te is fogod tudni megoldani. Először is vezesd le a feszkót, gondolkozz tisztán és készíts egy tervet.

ápr. 27. 07:54
 22/25 anonim válasza:
47%
Kemény amugy.. aztán ilyen helyekre özönlenek a gyermekek ahol meg küzdenek érte semmi . A megcsalás a világ legundorítóbb cselekménye! Minimum annyi lehetne benned hogy akitől a gyerek van elmondod mit tettél . 🤮🤮🤢
ápr. 27. 10:11
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

Nem megsérteni szeretnélek de ha nem volt jó a szexuális együttlét a pároddal akkor őszintébben, nyíltabban elkellett volna mondanod neki, hogy ez neked nem jó és nem szeretnéd így mert a részedről ez nem élvezet hanem kb kényszer.

Ha látod, hogy a szép beszéd nem használ és szeretsz valakit akkor drasztikusabban kell fogalmazni és ha nem használ semmi sem és neked rossz amiben vagy akkor ott kell hagyni de ez így... Nem ítéllek el csak teljesen megdöbbent, hogy ilyen hozzáállás mellett azt mondtad, hogy szeretnél gyermeket. Hiszen ha a saját életedben nem tudsz rendet tartani akkor egy gyerekében meg még annál is nehezebb lesz.

Elsősorban abba kellene belegondolnod, hogy oké eddig minden rendben van a munkatársaddal és azt mondod ideális de eleinte minden az.

A mostani párod felé pedig lekellene tisztáznod amit érzel

Valóban nem szereted már vagy csak ez egy fellángolás egy másik férfi iránt mert bizonyos dolgokban elhanyagolt a párod? Ha a párod úgy viselkedne mint a munkatársad akkor is ezt mondanád?

A gyerekkel kapcsolatos döntésedhez nem tudok hozzáfűzni. Neked kell látnod, hogy ha esetleg egyedül szeretnéd felnevelni akkor azt hogyan tudod megoldani anyagilag, segítséggel vagy anélkül.

ápr. 27. 14:43
 24/25 anonim ***** válasza:
41%
A babát megtartanám a pasit viszont nem. Vetetne el a halál egy akart, kívánt gyereket, csak azért mert nem a megfelelő faszitól van.
ápr. 27. 20:56
 25/25 anonim ***** válasza:
50%
fuuuu de gusztustalan egy noszemely vagy, tarsd neg a gyereket de tartsd tavol magad ettol a ket ferfitol mind ketto jobbat erdemel nalad!
ápr. 28. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!