Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hüvelygombám van, és...

Ha hüvelygombám van, és kezelve vagyok már, akkor lehet édeset/ cukrosat enni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy állítólag a cukor eteti a gombát, de 22 hetes kismamaként nagyon nehéz volt kicsit el megvonni,folyamat kívánom az édeset
ápr. 27. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Kismamaként föleg nem kell édességgel tömni magad, utána meg csodálkozol, mitöl híztál bálna méretüre!
ápr. 27. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Akkor b vitaminhiányod lehet.
ápr. 27. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyes: köszönöm aggódásod nem első terhességem, s mégse híztam el bálnára akkor sem.... sőt maradtam annyi amennyi.. csak annyit híztam amennyi a baba volt, magzatvìz stb. Úgy jöttem ki mint aki nem is szült;)

Kettes: szedek terhes vitamint, abba ir, vagy azon kívül szedjek még? Lehetséges hogy azért van akkor a gomba ,mert vitamin hiány van?

ápr. 27. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a Candida diéta, amire te gondolsz, ami alatt nem lehet enni cukrot. Egy ismerősömnek visszatérő hüvelygombája volt, aztán elköltöztek, kiderült, hogy az előző hely tele volt penésszel és attól jött neki mindig elő. Penész, műszálas bugyi, rossz szellőzés, túl szoros nadrágok ilyenek járulhatnak inkább hozzá. Nyugodtan egyél mértékkel édes dolgokat, inkább a a környezeti tényezőknek nézz utána.
ápr. 28. 11:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺️🙏
ápr. 28. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!