Vitagyn C használata?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni ilyen Vitagyn C krémet, de olvastam több helyen hogy applikátort terhesen nem lehet használni, viszont itt a használati útmutatóban az van ,hogy azzal kell, esetleg lehet helyettesíteni avval hogy kézzel kenem be? Vagy mennyire kell mélyre menjen? Vagy leírná valaki a pontos használatát?:( nem voltam még dokinál vele, de az időpontig nem akarok kezeletlen maradni, nagyon sanszos hogy gombás fertőzésem van, és azt olvastam ezt lehet terhesen.
23 hetes kismama
máj. 1. 20:15
1/4 anonim 

válasza:

Pont most végeztem 10 hetes kismamaként egy Vitagyn C kúrával, kifejezetten ezt ajánlotta az orvosom várandósként. A használattal kapcsolatban az a legegyszerűbb ha megnézel egy Youtube videót, ha beírod a keresőbe a termék nevét, az első találat. Én "ütközésig" nyomtam az applikátort, amíg kényelmes volt számomra.
2/4 A kérdező kommentje:
1: köszönöm szépen a válaszod. Viszont ha jól olvastam akkor az applikátort ki is kell dobni egy hasznalat után?:( mert azt is láttam a használati útmutatóba
máj. 2. 08:09
3/4 anonim 

válasza:

Igen, higiéniai okok miatt egyszer használatos. 6 applikátor van egy dobozban és maga a kúra is 6 napos.
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj értem , eddig nem is figyeltem mennyi applikátor van benne🫣🙏
máj. 2. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!