Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 51 evesen már nagyon kicsi a...

51 evesen már nagyon kicsi a teherbeesés? Sőt már lehetetlen is?

Figyelt kérdés
máj. 1. 23:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Ha menstrualsz még, és nem akarsz gyereket, akkor vedekezz. Az tök mindegy, hogy egy napig tart, pont azoknak csúszik be, akik úgy állnak hozzá, mint te, aztán fogadjunk, arról írsz ki majd kérdést, hogy miért estel teherbe? És bekamuzod, mint sokan, hogy hát te mindiiig vedekeztel:D
máj. 2. 15:13
 22/37 anonim ***** válasza:
Vérvételen meg tudják nézni, van-e még peteérésed (AMH). Magánban sem kerül sokba.
máj. 2. 15:24
 23/37 anonim ***** válasza:
52%

Mi a célod a kérdéseddel? Milyen okból kifolyólag tetted fel a kérdést? Szeretnél még babát? Kényelmesebb nem védekezni, hiszen úgysem eshetsz már teherbe, vagy mégis? Most találtad meg a párod és nagy a szerelem, de azért ha becsúszna a baba, akkor se lenne baj?

51 évesen még lehet gyereked 60 évesen már tuti nem. Szal, ha már a gondolattal játszol, akkor gondolom kicsit megjött a kedved. Menj el egy lombikos intézetbe, ahova a leghamarabb kapsz időpontot, akár a Czeizel intézetbe egy tanácsadásra. Lehet, van, ahol ingyenes. Hormon panelt tudsz kérni sztk-ban ingyen is. Lásd mi a helyzet. Lombikozáshoz úgyis adnak csomó hormont, az helyre tud állni. Az embriót meg lehet szűrni. Egyszer élünk, én a te helyzetedben tuti nekiállnék! Már csak azért is! Had irigykedjenek pl az itteni trollok!

máj. 2. 15:46
 24/37 anonim ***** válasza:
Leírta, hogy nem akar gyereket. Gondolom, csak nem akar védekezni.
máj. 2. 15:49
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hány napig tart a menstruáció vagy milyen erős vagy gyenge nem tükrözi a termékenységet! Csak pl a nyálkahártya vastagságát stb. Nekem 20-on évesen is 1-3 napig tartott, volt hogy 1 csepp volt összesen. Ennek ellenére természetes úton estem teherbe 3x 35 felett. Havi 1x menstruálsz = menstruálsz = termékeny vagy
máj. 2. 15:51
 26/37 anonim ***** válasza:
en 46 eves vagyok de ha be csuszna meg egy baba nem vetetnem el ( nem akarok teherbe esni sooot vedekezunk is) de ha veletlenul ugy adodna akkor biztos meg tartanam! kerdezo valoszinu hogy felmerult a gondolataidba a gyerek, en a helyedbe bele vagnek ha nagyon szeretned! de akkor minnel hamarabb! sok sikert!
máj. 2. 22:05
 27/37 anonim ***** válasza:
Kérdésedből nem derül ki hogy teherbe akarsz-e esni vagy inkább elkerülni azt. Ezért nem tudni, mire is kéne válaszolni.
máj. 3. 11:08
 28/37 A kérdező kommentje:

Már kaptam válaszokat, köszönöm.

Én igazából már nem akarok, de a barátom igen!

50 evesen találtam meg , azt, akit szeretek.

A koromra nem gondol, azt mondja, kitolódott ez a dolog, de az én koromban már veszélyes is lehet, benne van a pakliban minden.

máj. 3. 12:46
 29/37 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátod? Egy lombik konzultációt megér a dolog.
máj. 3. 21:24
 30/37 anonim ***** válasza:
26 is vagyok Vajon Miert lettem le pontozva??? Mi olyat irtam ami felhaborito lett volna 🤨
máj. 3. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!