Terhességi csíkok elleni olajat mikortól érdemes kezdeni használni?
Figyelt kérdés
máj. 2. 21:57
1/14 anonim 

válasza:

Szamomra total felesleges volt. A 8. honapig nem repedtem, kb felidotol kerekedtem, onnantol kenegette a ferjem. Aztan bumm, kenocs ide vagy oda, a genetikat nem tudja befolyasolni.
2/14 anonim 

válasza:

Semmikor. Nem ezen fog múlni. De ha jólesik, akkor persze nyugodtan. Viszont bármilyen olajjal kenheted, mandula vagy jojoba például. Felesleges direkt ilyen célra marketingelt olajat venni. Sokkal drágább.
4/14 anonim 

válasza:

Kb a 10.héttől kentem.
Szülőszobába csík nélkül mentem be. Szülés közben repedtem szét, de durván.
5/14 anonim 

válasza:

Ha kellemetlenül feszül, viszket a bőröd, azon javíthat, de arra bármilyen random testápoló is alkalmas. A kötőszöveti szakadást nem fogja megakadályozni, ha hajlamod van rá.
6/14 anonim 

válasza:

Ez inkább hajlam. Van, aki folyamatosan keni és csíkos lesz, van, aki semmivel és nem lesz csíkos. Ha jól esik, kenegesd, de felesleges, mert semmin nem változtat.
7/14 anonim 

válasza:

Én akkor kezdtem, amikor ugrásszerűen megnőtt a hasam. A végén az utolsó hetekben hagytam abba, mert elmúlt a bőrömön az a feszülő érzés. Addig semmi nem jött ki, de akkor lett durván csíkos az alhasam. Folytatnom kellett volna.
8/14 anonim 

válasza:

Nem ezen múlik. Én valami sima rossmanoss direkt terhes hasra valóval kentem hébe-hóba, amikor nagy ritkán eszembe jutott. (Testápolót se szoktam, annyira utálom.) Óriási hasam lett. Mindig azt hitték, mindenórás vagyok ikrekkel. 23 kilót szedtem fel. Egy szem stríám se lett🤷🏼♀️
9/14 anonim 

válasza:

Hidd el nem ezen múlik. Én alig használtam és a dm-es saját márkásat vettem, mert egy barátnőm dícsérte. Régebbi hízás fogyástól volt pár csíkom. A terhessegtől egy sem lett.
10/14 anonim 

válasza:

Én Bio Oilt használtam már az első trimeszter végétől, aztán váltottam egy ránézésre hasonló, de sokkal olcsóbb olajra (Re-Gen Oil), és egy csíkom sem lett.
Ettől függetlenül szerintem sem ezen múlt, anyum anno semmivel nem kente, és ő sem lett csíkos, pedig mindketten a nagyhasúak táborát erősítettük 😀
Ja, ráadásul én a 37. héten szültem, szóval hiába volt jó nagy hasam már akkor is, az tény, hogy az utolsó heteket kihagytam, márpedig a legtöbben akkor repednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!