Akiknél hamar jelentkezett az émelygés hogy alakult hosszútávon a rosszullet?
Fet+7 napon vagyok és ma már egesznapos rosszulletem volt. A hcg m tegnap volt 55 szóval már most félek hogy mi lesz itt még később.
Köszönöm ha megosztod a tapasztalatod!

Lombikos vagy?
Nekem nagyon durva hányingerem és hányásaim voltak 1 hónaptól a terhesség végéig sajnos. Megváltás volt szülés után, hogy elmúlt a hányinger, ihattam tejet, ehettem tej terméket.

Amikor a kisfiamat vártam az ötödik héten jelentkezett az émelygés, tartott a 12. hétig.
Onnantól csak akkor nem hánytam amikor aludtam.
A kislányommal szinte a beágyazódástól émelyegtem, hánytam a 12. hétig.
Onnantól semmi egyéb rosszullétes tünetem nem volt.

Én ugyan nem lombikor voltam, de mindkét terhességemnél a pozitív teszttől (10.dpo) émelyegtem. Néha durván, ez félidőig megvolt. Hányni sose hánytam, viszont ami fura volt, nem voltam éhes...nyilván a hányinger miatt, viszont, amint leküzdöttem pár galatot jobban lettem és enni is tudtam. Ez kb fél órát tartott aztán megint émelygés.
Sose lehet tudni átcsap e hányásba vagy durvább rosszullétbe.
Sok sikert és kitartás!

Én is nagyon hamar kezdtem, a pozitív teszttel megjelent az émelygés is, már a betöltött 4. héten, de hála az égnek nem lett rosszabb. 14-16. hétig émelyegtem, a közérzetem emiatt nem volt valami fényes, de ennyi. Hányás nem is volt. Szerintem ez nagyon sokféle lehet. (sőt, 5-6. héten a visszereim fájtak piszkosul, gondoltam is, hogy jó ég mi lesz itt ha már most, de utána egyáltalán nem fájtak még a legvégén sem, pedig 41. hétig húztam és híztam is rendesen).
Szóval szerintem akármi is lehet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor van esély hogy nem feltétlenül lesz rosszabb.

Nálunk is lombik volt.
A teszt előtti napokban, egyik este lefekvés után iszonyú hányinger jött rám.
Még hülyültünk is a férjemmel ha ez reggel lenne akkor azt jelentené hogy terhes vagyok. De mivel este volt nem foglalkoztam vele.
Aztán a 7. hét körül jött a reggeli rosszulét is és kitartott a 16. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!