Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknél hamar jelentkezett az...

Akiknél hamar jelentkezett az émelygés hogy alakult hosszútávon a rosszullet?

Figyelt kérdés

Fet+7 napon vagyok és ma már egesznapos rosszulletem volt. A hcg m tegnap volt 55 szóval már most félek hogy mi lesz itt még később.

Köszönöm ha megosztod a tapasztalatod!

máj. 7. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
55 hcg nagyon keves, ezt a tunetet inkabb csak bebeszeled vagy csak a hormonok jatszanak veled
máj. 7. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Hormonra gondoltam én is. Viszont az ösztrogént szedem már 3,5 hete a progreszteront pedig 2 hete, szoval semmi valtozas nem tortent . Ez már nem az az émelygés amit beképzel az ember. Viszont semmi más bajom szóval betegségre se gondolnék.
máj. 7. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lombikos vagy?

Nekem nagyon durva hányingerem és hányásaim voltak 1 hónaptól a terhesség végéig sajnos. Megváltás volt szülés után, hogy elmúlt a hányinger, ihattam tejet, ehettem tej terméket.

máj. 7. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a kisfiamat vártam az ötödik héten jelentkezett az émelygés, tartott a 12. hétig.

Onnantól csak akkor nem hánytam amikor aludtam.

A kislányommal szinte a beágyazódástól émelyegtem, hánytam a 12. hétig.

Onnantól semmi egyéb rosszullétes tünetem nem volt.

máj. 7. 20:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen lombikos! Petesejtdonor. Huh akkor nem volt egyszerű az a 9 hónap. Köszönöm a válaszokat!
máj. 7. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A hetedik héten kezdődött és még a szülés alatt is vegigzcsak hánytam. Pont ez miatt, nagyon nehéz terhességem volt. Hozzá képest a szülést gyerekjátékként éltem meg, pedig az sem volt egy könnyű menet.
máj. 8. 04:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem lombikor voltam, de mindkét terhességemnél a pozitív teszttől (10.dpo) émelyegtem. Néha durván, ez félidőig megvolt. Hányni sose hánytam, viszont ami fura volt, nem voltam éhes...nyilván a hányinger miatt, viszont, amint leküzdöttem pár galatot jobban lettem és enni is tudtam. Ez kb fél órát tartott aztán megint émelygés.

Sose lehet tudni átcsap e hányásba vagy durvább rosszullétbe.

Sok sikert és kitartás!

máj. 8. 06:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon hamar kezdtem, a pozitív teszttel megjelent az émelygés is, már a betöltött 4. héten, de hála az égnek nem lett rosszabb. 14-16. hétig émelyegtem, a közérzetem emiatt nem volt valami fényes, de ennyi. Hányás nem is volt. Szerintem ez nagyon sokféle lehet. (sőt, 5-6. héten a visszereim fájtak piszkosul, gondoltam is, hogy jó ég mi lesz itt ha már most, de utána egyáltalán nem fájtak még a legvégén sem, pedig 41. hétig húztam és híztam is rendesen).

Szóval szerintem akármi is lehet.

máj. 8. 18:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor van esély hogy nem feltétlenül lesz rosszabb.

máj. 8. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is lombik volt.

A teszt előtti napokban, egyik este lefekvés után iszonyú hányinger jött rám.

Még hülyültünk is a férjemmel ha ez reggel lenne akkor azt jelentené hogy terhes vagyok. De mivel este volt nem foglalkoztam vele.

Aztán a 7. hét körül jött a reggeli rosszulét is és kitartott a 16. hétig.

máj. 10. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!