Mással is történt ilyen?
Lényeg: 8+1napos terhességgel voltam először orvosnál. Ott 17mm volt.
Rá egy hétre:
Utána elkezdet barna és rózsaszín folyás jönni, be mentem a sürgőségire, élt a magzat, 8+4napos terhesnek mondták mert 20mm ez egy kicsit aggaszt hogy nem nőt a megszokotthoz képest, de az orvos nem mondott rá semmit. Kiderült hogy decuida bevérzéseim vannak, kaptam rá utrogestan-t,szigorú pihenés és 1 hónap után hívtak vissza. Az ultrahangon a hölgy azt mondta nem egy nagy dolog.pár nap alatt már nem is volt folyás, semmi gond nem volt.
Viszont én az egyik napon felmostam a szobát, utána elkezdtem görcsölni, reggeli pisilékor láttam a piros vért a WC papíron, majd el ájultam.
Utána már csak nyálkás vérzés volt de ez elmúlt 2 óra alatt. 2 napig barnaztam most az is elmúlt. 10 hetes vagyok.
Sürgőségire nem mentem mert az orvos azt mondta akkor menjek ha darabos a vérzés és erős.
Június 23dikan megyek ultrahangra.
Az a kérdésem hogy elhalhat a terhesség minden tünet nélkül?
Honan veszem észre ha már nem él a magzat? Nem lenne kicsit késő ha akkora már nem élne.
A decuida bevérzés a szex miatt volt sajnos. Ezért hibás vagyok. 😕😕
Köszönöm szépen ha elolvastad.
És köszönöm szépen a válaszokat.

Felmosni se lenne szabad. Nagyon terheli a has izomzatot. Terhesen a szigorú pihenés azt jelenti fekszel és csak pisilni mész ki. Se szex, se takarítás, se álldogálás. Az embrió növekedése is aggasztó, ne várj, nézesd meg magad a hèten, vagy legalább egy héttel az utolsó uh után. 1 nap alatt minimum 1mm a normál növekedés. Tény, hogy el is mérhetik, de vérezgetsz is... nem jó.
Sajnos minden jel nélkül el tud halni az embrió, volt benne részem.
Kitartás! Pihenj és menj majd el egy uh-ra. Mást nem tudsz tenni.
A legjobbakat kívánom.

Én is bemennék, a vérzés nem normális. Inkább csesszenek le, hogy minek mentem oda, minthogy 2 hétig még idegeskedjek, illetve hordjak esetleg egy halott magzatot (ne ez legyen!)
Egyébként ilyenkor tényleg azt jelenti a szigorú pihenés, hogy fekszel. Semmit nem csinálsz. Fekszel, eszel, pisilsz, alszol.

Sajnos elojele nem mindkg van ha elhal( volt benne reszem)
2 hete mar nem elt a magzat en meg vigan hanytam reggelente…:( se barnazas se gorcs se semmi. Tunetek az egekben, aztan kiderult a baj. Kitartat! Nezesd meg magad minel hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!