Pozitív vagy negatív ?
A gyógyszer szülés után össze zavarta a menzeszem(előtte sose szedtem. 6hetes kontrollon írtak fel.) volt hogy kétszer jött meg. Azt mondta az orvos majd beáll. 4x28 at vettem be de miután ismét 2x jött meg és 10 napig tartott mind 2x abba hagytam és azóta várom h meg jöjjön h újra szedjem.(orvos javaslat. ) 37. Napon vagyok még mindig nem jött meg. Már ideges lettem és reggel csináltam egy tesztet. Korán volt, negatívnak láttam, de ott maradt a fürdőszobába mikor mentem hogy kidobjam már ez fogadott. Élőben jobban látszik.
Mit gondoltok?
Holnap újra tesztelek de idegesít..
Volt akinek ez a teszt fals eredményt mutatott ?
Lehet csak száradási csík ?

Nekem ez negatívnak látszik így, de lehet nem úgy adja a át a kép.
Szerintem tesztelj később is, ne rögtön holnap, ha nem inkább 2 nap múlva.

Ez negatív.
Nekem ez a teszt 9.dpo-n már baromi erős volt (ez egyedül, a Predi és a Facelle halvány)
Ha késik is, tuti, hogy ez negatív.
9.dpo: [link]

Nekem a legelső tesztem ilyen volt, ennyire halvány. Pozitív volt. Viszont nen ugyanez a teszt volt, de ettől a márkától.
Viszont szerintem a tiéd kapcsán semmit sem lehet mondani, mert nem időn belül nézted, szóval ott már rögtön ugrik a dolog. Tesztelj újra.

Én csinálnék egy facelle tesztet.
Nem tudom a többi válaszoló mit néz, de ezen egyértelműen két csík van... Vagy pozitív vagy hibás a teszt. Egy negatív teszten nem szabad a teszt csíknál semminek lennie, hófehérnek kell lennie.
(Mivel most hagyta abba a gyógyszert simán lehet akár most 9.dpo-n, mivel gőze sincs mikor volt ovulációja)

#8 Azon a fotón, amit fekete-fehétben tett fel nyilván nem színes, de másikon tök rózsaszín, csak halvány.
3 év volt mire az első baba összejett, láttam már jó pár negatív tesztet, azokon nincs csík. Semmilyen. Ahol csík van ott hcg van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!