Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív teszt, másnap negatív....

Pozitív teszt, másnap negatív. Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Október 11.-én csináltam egy tesztet (clearblue digitális teszt), pozitív lett 1-2 hetet írt. Azóta csináltam több tesztet is, (clearblue főként) és azóta negatív lett az összes tesztem. Tudom lehet hogy kémiai terhességem volt de valahogy nem így érzem. A melleim azóta is folyamatosan fájnak, érzékenyek, a mellbimbóm sokkal sötétebbek, másak. Menstruáció szerű görcsöket érzek az alhasamban viszont nem fájdalmas, csak ahhoz tudom a legjobban hasonlítani. Hányingerem nincs,folyamatosan éhes vagyok, válogatós lettem, és állandóan aludnék. És sokkal sűrűbben kell pisilnem, ráadásul akárhogy próbálok keveset inni hogy reggelre a tesztekhez koncentráltabb legyen a vizelet, folyamatosan nagyon vizes. Nem is értem,nem iszok annyi folyadékot,ilyen még nem volt előtte.Lehet ezért negatív az összes tesztem? (Ez első tesztnél sokkal koncentráltabb volt a vizeletem)

Tudom a tünetek nem jelentik egyből azt hogy van baba, viszont ez ahogy megváltoztak a melleim eléggé elgondolkodtató.

2025. okt. 15. 09:00
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Halvány csík sincs a teszteken? Használj pl predictor early tesztet, az érzékeny. Lehet nem volt olyan eddig csináltál. Mindenképp reggeli elsővel tesztelj.
2025. okt. 15. 09:17
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem volt sajnos halvány csík sem, x-epil tesztet használtam, de kipróbálom azt amit írtál. Reggeli elsővel csináltam de semmi :(
2025. okt. 15. 09:24
 3/39 anonim ***** válasza:
94%
Hát, figyelj... A Clearblue mostanában annyira fos, hogy azzal az erővel egy lázmérőre is pisilhetnél. Simán lehetett "fals" pozitív. A másik lehetőség, hogy kémiai volt. Mikor kellene/kellett volna megjönnie?
2025. okt. 15. 09:41
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Mikor esedékes hogy meg jöjjön?

Utána probalozz, akkor hátha sikerrel jársz.

2025. okt. 15. 09:42
 5/39 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon elszomorító. Főleg hogy milyen árban mozog és még szar is... 28.-án kéne megjönnie. El vagyok keseredve
2025. okt. 15. 09:48
 6/39 anonim ***** válasza:
94%

Mint tavaly amikor pobálkoztunk a másodikkal, augusztus volt, nem jártunk sikerrel, majd szeptemberben igen.

Az első pikk pakk sikerült, ez miatt nem értettem mi lehetett.

Most 4 hónapos.

2025. okt. 15. 09:51
 7/39 A kérdező kommentje:

Örülök hogy nektek sikerült! :)

Nagyon idegesítő ez az időszak sajnos, remélem hamar túl leszek rajta

2025. okt. 15. 09:57
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
De ha 28-án kellene megjönnie, akkor minek teszteltél? Kb most ovulálsz... Ez esetben 1000 %, hogy fals pozitív volt.
2025. okt. 15. 09:58
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy nektek is viszont fog.

De h tényleg 28-án kellene hogy meg jöjjön akkor szerintem korán vegezted el a tesztet.

Így biztosan, hogy nem a jó választ kaphatod.

Inkább utána próbálj meg, már az első napon birod tesztelni.

2025. okt. 15. 10:01
 10/39 A kérdező kommentje:
Azért teszteltem mert az előző "menstruációm" gyenge volt, rövid ideig tartott és elkezdtek menstruáció után 1 héttel fájni a melleim. Azt mondta az orvosom csináljak egy tesztet. Gondoltam megnézem, aztán pozitív lett. Nekem is káoszos az egész
2025. okt. 15. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Az mit jelent, hogy frissen a terhességi teszt negatív, viszont másnap, amikor megszárad megjelenik a csík rajta?

Kettő teszttel is előfordult, hogy 5-10 perc ellenőrzés követően nem látszott a csík, elraktam és amikor másnap ránéztem egyértelműen látszott rajta a második csík. Clearblue márka, 2 fajta, az ultra korai és a plus.

Egy pozítív teszt után másnap két negatív?

Gondolom akkor nem lehetek terhes? Lehet, hogy hibás volt az első teszt?

Valaki járt már úgy, hogy a nem várt napján a reggeli teszt full negatív és másnap mégis pozitív lett?

Mára nem várom. Ma reggeli tesztem negatív. Tünetem nincs, de menstruációs sem. Legtöbbször napra pontosan jön meg. Sokat voltunk együtt a kritikus napokban, mert babát tervezünk. Van így még remény, vagy ha a mai már negatív, akkor ennyi.

Ha február 5-én volt pozitív az ovuteszt és másnap már negatív, mikor lehetett peteérésem és a fogantatás? Mennyi idős terhes lehetek?

Azon gondolkodom, hogy ugye a pozi teszttől 24-48 óra a tüszőrepedés, 24 óráig életképes a pete, szóval a pozi teszttől akár 3-4 nappal is később történhet a fogantatás...

Délután negatív másnap reggel pozitív. Járt valaki így?

Ma délután teszteltem egy negatívat. Van remény hogy holnap reggel halvány pozitív lesz? Már 3 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Folyamatos a mindjárt megjön érzés napok óta, pedig egyébként nem szokott ilyen lenni fél óránál tovább menstruáció előtt. Kicsit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!