Pozitív teszt, másnap negatív. Most akkor mi van?
Sziasztok, Október 11.-én csináltam egy tesztet (clearblue digitális teszt), pozitív lett 1-2 hetet írt. Azóta csináltam több tesztet is, (clearblue főként) és azóta negatív lett az összes tesztem. Tudom lehet hogy kémiai terhességem volt de valahogy nem így érzem. A melleim azóta is folyamatosan fájnak, érzékenyek, a mellbimbóm sokkal sötétebbek, másak. Menstruáció szerű görcsöket érzek az alhasamban viszont nem fájdalmas, csak ahhoz tudom a legjobban hasonlítani. Hányingerem nincs,folyamatosan éhes vagyok, válogatós lettem, és állandóan aludnék. És sokkal sűrűbben kell pisilnem, ráadásul akárhogy próbálok keveset inni hogy reggelre a tesztekhez koncentráltabb legyen a vizelet, folyamatosan nagyon vizes. Nem is értem,nem iszok annyi folyadékot,ilyen még nem volt előtte.Lehet ezért negatív az összes tesztem? (Ez első tesztnél sokkal koncentráltabb volt a vizeletem)
Tudom a tünetek nem jelentik egyből azt hogy van baba, viszont ez ahogy megváltoztak a melleim eléggé elgondolkodtató.

válasza:

válasza:

válasza:Mikor esedékes hogy meg jöjjön?
Utána probalozz, akkor hátha sikerrel jársz.

válasza:Mint tavaly amikor pobálkoztunk a másodikkal, augusztus volt, nem jártunk sikerrel, majd szeptemberben igen.
Az első pikk pakk sikerült, ez miatt nem értettem mi lehetett.
Most 4 hónapos.
Örülök hogy nektek sikerült! :)
Nagyon idegesítő ez az időszak sajnos, remélem hamar túl leszek rajta

válasza:

válasza:Remélem, hogy nektek is viszont fog.
De h tényleg 28-án kellene hogy meg jöjjön akkor szerintem korán vegezted el a tesztet.
Így biztosan, hogy nem a jó választ kaphatod.
Inkább utána próbálj meg, már az első napon birod tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Kettő teszttel is előfordult, hogy 5-10 perc ellenőrzés követően nem látszott a csík, elraktam és amikor másnap ránéztem egyértelműen látszott rajta a második csík. Clearblue márka, 2 fajta, az ultra korai és a plus.
Gondolom akkor nem lehetek terhes? Lehet, hogy hibás volt az első teszt?
Mára nem várom. Ma reggeli tesztem negatív. Tünetem nincs, de menstruációs sem. Legtöbbször napra pontosan jön meg. Sokat voltunk együtt a kritikus napokban, mert babát tervezünk. Van így még remény, vagy ha a mai már negatív, akkor ennyi.
Azon gondolkodom, hogy ugye a pozi teszttől 24-48 óra a tüszőrepedés, 24 óráig életképes a pete, szóval a pozi teszttől akár 3-4 nappal is később történhet a fogantatás...
Ma délután teszteltem egy negatívat. Van remény hogy holnap reggel halvány pozitív lesz? Már 3 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Folyamatos a mindjárt megjön érzés napok óta, pedig egyébként nem szokott ilyen lenni fél óránál tovább menstruáció előtt. Kicsit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!