A vélemények és tapasztalatok érdekelnének az alábbi tesztről?
Pozitív, viszont fotózható csak kb 1 óraval utána lett, addig még ennél is halványabb volt, viszont rózsaszín. Kb 6-7percen belül jelent meg.
Tapasztalatok alapján bizakodni lehet? 10. Dpo, delutani pisi és 25ös teszt.

válasza:

válasza:

válasza:Én látom a második csíkot, de ettől még nem jelent semmit. Korai. Ha 2 nap múlva látványossabb lesz, na az már reménykedős.
Tesztet még fogsz csinálni és kekl is, totál mindegy ki mit lát. Majd az idő eldönti.

válasza:Szombaton.
Penteken mar jó eséllyel biztos az eredmény, így addig várok.
A hőm egyebkent 36-37 fok 2-3 napja, 12. Dpo-n, azaz holnap ,,kéne’’ leesnie ha mensi lesz.

válasza:Eleve nem értem, ha már ilyen korán tesztelsz, akkor miért 25-ös teszttel és délután?
Tapasztalataim a korai teszteléssel nincsenek, az elsőnél a nőgyógyászomnál voltam rákszűrésen, mikor megkérdezte, hogy mikor kell megjönnie? Mondtam, hogy most a napokban. Aztán hazafele gondolkoztam, hogy már tegnap kellett volna, így hazafele beugrottam tesztért, pozitív lett.
A másodiknál 13. dpo-nál pedig azt álmodtam, hogy pozitív tesztem lett, és kislányunk lesz.
A férjem hozott tesztet meló után, és tényleg pozitív lett. Aztán kiderült, hogy tényleg kislány érkezik. (24 hetes vagyok)
Bármi lehet még, tesztelj majd hétvégén. De azért sok sikert kívánok, hogy minden rendben legyen.

válasza:A teszt elvegzese utan lattam, hogy 25ös. Ha elobb latom meg sem csinalom.
Abbol indultam ki, hogy 9. Dpo-n 10es tesztem, reggel mar pozitiv volt egyertelmuen… o mar 2 eves lassan.
Viszont ilyennel még nem volt tapasztalatom, hogy kb időntúl, de pozitív. Élőben nem kell gondolni, egyertelmu hogy ott van.

válasza:Pont így nézett ki nekem is az első pozitív tesztem ugyanezt a tesztet használtam :). Nem hittem el, másnap még erősebb lett
Most vagyok 25 hetes szorítok neked!
Aranyos vagy! Köszönöm!
Megírom majd az eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Tapasztalatok érdekelnének
Másom nincsen bedagadva, csak az újjaim, de ez eléggé, de reggelre elmúlik
34. hétben vagyok várandós
Ez mit jelent vagy mivel járhat? Volt bárkinél is hasonló? Tapasztalatok érdekelnének nagyon, járt e valaki ilyen cipőben.
Voltam oltva többször stb sót kovidos is már de most újra elkaptam terhesen épphogy túl az első trimeszteren. Babára van a vírusnak hátasa, fejlődésére?
Tapasztalatok érdekelnének.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!