Más is szedett sprax antibiotikumot várandósság alatt?
Figyelt kérdés
Volt egy húgyúti fertőzésem ami úgy tűnt elmúlt a Monurál után. De sajnos most 2 héttel később megint ég amikor pisilek. Házi orvosnak jeleztem és ő ezt a 200-as supraxot írta fel. Azt mondta nem lesz baja ettől a babának de én dobtam egy hatást a neten olvasottak után meg a betegtájékoztató olvasása közben. Most vagyok 5 hetes nagyon nehezen jött össze a baba sok év után nem szeretném elveszíteni semmi áron.okt. 27. 17:53
1/3 A kérdező kommentje:
Suprax elírtam az elejét.
okt. 27. 17:53
2/3 anonim 

válasza:

válasza:A legtöbb gyógyszer teljesen biztonsággal szedhető terhességben , pláne az antibiotikumok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ♥️
okt. 27. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!