Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltam már vagy 8 Terhesség...

Csináltam már vagy 8 Terhességi tesztet és az összesen ott van a nagyon halvány pozitiv eredmény 17.10-én Csináltam az elsőt azóta nagyon keveset erősödött de ott van mindegyiken! Szerintetek valami gond lehet? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

okt. 28. 09:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha nálad létezik 17. hónap a naptárban, akkor az tuti nem normális...
okt. 28. 09:31
 2/24 A kérdező kommentje:
Értelmezd és ne ítélkezz egyből! 10.honap 17-én
okt. 28. 09:33
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kell menstruálnod? Ha nem erősődik, az sosem bíztatò. Nekem akkor volt halvány, még késés esetén is, mikor kémiai volt.
okt. 28. 09:51
 4/24 anonim ***** válasza:
56%

Akkor azt írjad. Nem nehéz leírni, hogy 10.17.

Ha tényleg pozitív 10 napja és még nem ugrik le a csík, akkor valószínűleg kémiai terhesség. Nőgyógyászhoz jelentkezz be, lehet kaparás kell (bár valószínűbb, hogy pár napon belül magától megjön)

okt. 28. 09:52
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Biztos pozitív az a pozitív?

Láttunk itt már hómezőt pozitívnak csúfolva...

okt. 28. 12:03
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Ha hét teszt negatív, egy meg halvány, akkor az az egy is negatív... :(
okt. 28. 12:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Halvány pozitívak mind! Én se értem... de most kicsit félek...
okt. 28. 12:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tesztek ezek? Küldj róla fotót, okosabbak leszünk mi is. Mind ugyan olyan fajtájú teszt? One step vagy david, olcsóbb tesztek?
okt. 28. 12:36
 9/24 anonim ***** válasza:
Fotó?
okt. 28. 14:04
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10 napja nem változik a teszted akkor baj van, nincs élő terhesség, viszont kell uh, mert lehet bent pl egy üres petezsák ami magától nem ürül...de méhen kívüli is lehet.

De az is lehet, hogy csak te hiszed pozinak.

Sőt az is, hogy nem halvány, csak nem egyforma a két csík, volt aki erre is azt mondta halvány.

Ha mutatsz képet, könnyebb eldönteni. Minden esetre jelentkezz be dokihoz.

okt. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!