Ma vagyok mensi előtt 1 nappal ilyen a tesztem de viszont annyira de annyira faj a derekam hogy le szakad szerintetek ?
okt. 28. 11:30
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nem fog leszakadni, ne aggódj.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Mi a kérdés? Ez egy jól láthatóan pozitív teszt.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Az egyik véglet a full negatív teszten is csíkot lát. Te meg a másik véglet vagy, vagy mi indokolta ezt a kérdést? Igen, ez egy pozitív teszt. Amúgy szerintem sem fog leszakadni a derekad.
4/9 A kérdező kommentje:
Attól felek h meg jön a mensi
okt. 28. 13:21
5/9 anonim 

válasza:

válasza:A menzi szerű tünetek normálisak. Én is éreztem. A dokim nekem velfemet javasolt rá. Ettől megszűntek a görcseim. Ez egy vitamin.
Nyilván nincs garancia arra hogy meg jön vagy nem.
De reméld a legjobbakat. Ez egy szép erős látható teszt. Drukkolok. Baj meg mindig lehet. Azzal nem tudsz mit tenni. Mindig lesz valami amitől fèl az ember.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem olyan flegma az orvososm hogy azt monta csak akkor pozi ha mind 2 csík ugyan olyan erős addig nem és teljesen el bizonytalanitott az ügyeletre is fel kerültem borzasztó fej fajással ott azt mondtak hogy ez csak egy hormonváltozas még és annyira kétségbe estem hogy nincsenek szavak ra
okt. 28. 15:28
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Mindenképp válts orvost ettől függetlenül. Mert ha ez sikerült akkor még sok kérdésed, bizonytalanságod lesz. Egy normális jó orvos meg nem flegmáskodik, hanem érthetően válaszol.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem hetekig ott volt a meg fog jönni érzés,az összes kellemetlenséggel együtt.
Ez pozitív.
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos valószínűleg el ment a baba nagyon erős verzesem kezdődött mensi szeru igazából az de még is elég erős görcsökkel jár és nagyon erős vérzés sajnos nem tudják az orvosok hogy meg e marad de amikor el kezdtem verezni még volt HCG a veremben 1het múlva kell vissza mennem
okt. 31. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!