7hetes várandóság barna pecsételés?

válasza:Nekem mindkét terhességemmel ez volt. Az elsőnél nagyon durván görcsöltem is az első trimeszterben, 5-6 hetesen barnaztam. A másodikkal barnáztam 7 hetesen, 15-16 hetesen, 20 hetesen elöntött a vér. Sose derült ki egyiknél se az ok, és mindkét lány rendben megszületett.
Sajnos kétesélyes a dolog mindig, nagyon átérzem a kétségbeesést. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

válasza:Ezt nem lehet tudni. Nekem barnázással kezdődött, progeszteront kaptam (amúgy vérvételen voltam, és tényleg rettentő alacsony volt), majd néha véreztem is, de mindig hamar elállt, majd 2 héttel később elöntött a vér és elvetéltem.
Ezt senki sem tudja. Sokaknak barnázás, és még néhai vérzéssel is minden ok volt, valakinek meg nem.

válasza:Nekem is volt kb 10 hetesen, mondjuk csak egy napig, de elég soknak tűnt.
Felhívtam az orvost mondta amíg nem friss és nincs görcs ami nem múlik semmire, nem baj.
Kb egy hétre rá volt időpontom, semmit nem kaptam rá, minden rendben volt.
Annyit mondott a doki, gyakori és nem tudni mi lesz a vége, azt látja hogy most van baj vagy nincs.

válasza:Én mindkét terhességemnél barnáztam, az elsőnél a barnázás kezdetekor kaptam szájon át progit és rutascorbint, mégis misses ab lett.
Másodjára szintén barnáztam (igaz, hogy ott már addigra volt szívhang), de már az elején kaptam hüvelyi progeszteronpótlást az előzményekre való tekintettel. Ő rendben megszületett, nem derült ki a barnázás oka (bár később derült ki a rossz helyen fekvő méhlepény, volt, aki erre vezette vissza).
Sajnos valóban kétesélyes, semmit nem tudsz tenni, de szurkolok.
Ja, amúgy az elsőnél táppénzen pihentem, a másodiknál 6 hónapig dolgoztam (szintén ülőmunka), szóval a pihenés sem ér semmit, ha menni akar :(

válasza:

válasza:Én is kettőből 2 terhességnél véreztem. Ugyanezeket kaptam, meg Velfemet a másodiknál. Az elsőnél nagyon enyhe barnázás, a doki szerint semmi. Ez eleinte stagnált, majd erősödött. Vetélés lett😥 Másodiknál vizsgálat alapján minden a legnagyobb rendben, majd pár órával később rendes, menstruációszerű vérzés. Hematóma volt☹️
Előre nem lehet tudni, mi lesz🤷🏼♀️
De az biztos, hogy 3,5mm, nem lehet 7+0napos.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!