Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes várandóság barna...

7hetes várandóság barna pecsételés?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 7hetes 0napos az utolsó uh szerint. Szívhang is volt, szabályos petezsák 3,5mm crl. Menszesz alapján 7hét 5napos, de pcos, ir, rendszertelen ciklus miatt elvileg normális a dolog. Barnázással mentem be az ügyeletre akkor, amikor az első és az utolsó uh is volt. Kaptam progeszteront, magnerotot és rutascorbint is. Hétfőn elkezdtem újra dolgozni, ülő irodai munkát végzek, és elkezdtem újra igen csak barnázni, és a hasam is huzó szúró jelleggel fájdogálni. Délután haza mentem lepihentem, majd elmúlt a kellemetlen érzet és a barnázás is. Ma ugyan ez. Csütörtökön megyek orvoshoz. Mit gondoltok?

okt. 28. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét terhességemmel ez volt. Az elsőnél nagyon durván görcsöltem is az első trimeszterben, 5-6 hetesen barnaztam. A másodikkal barnáztam 7 hetesen, 15-16 hetesen, 20 hetesen elöntött a vér. Sose derült ki egyiknél se az ok, és mindkét lány rendben megszületett.

Sajnos kétesélyes a dolog mindig, nagyon átérzem a kétségbeesést. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

okt. 28. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet tudni. Nekem barnázással kezdődött, progeszteront kaptam (amúgy vérvételen voltam, és tényleg rettentő alacsony volt), majd néha véreztem is, de mindig hamar elállt, majd 2 héttel később elöntött a vér és elvetéltem.

Ezt senki sem tudja. Sokaknak barnázás, és még néhai vérzéssel is minden ok volt, valakinek meg nem.

okt. 28. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt kb 10 hetesen, mondjuk csak egy napig, de elég soknak tűnt.

Felhívtam az orvost mondta amíg nem friss és nincs görcs ami nem múlik semmire, nem baj.

Kb egy hétre rá volt időpontom, semmit nem kaptam rá, minden rendben volt.

Annyit mondott a doki, gyakori és nem tudni mi lesz a vége, azt látja hogy most van baj vagy nincs.

okt. 28. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Én mindkét terhességemnél barnáztam, az elsőnél a barnázás kezdetekor kaptam szájon át progit és rutascorbint, mégis misses ab lett.

Másodjára szintén barnáztam (igaz, hogy ott már addigra volt szívhang), de már az elején kaptam hüvelyi progeszteronpótlást az előzményekre való tekintettel. Ő rendben megszületett, nem derült ki a barnázás oka (bár később derült ki a rossz helyen fekvő méhlepény, volt, aki erre vezette vissza).

Sajnos valóban kétesélyes, semmit nem tudsz tenni, de szurkolok.

Ja, amúgy az elsőnél táppénzen pihentem, a másodiknál 6 hónapig dolgoztam (szintén ülőmunka), szóval a pihenés sem ér semmit, ha menni akar :(

okt. 28. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Terhességem 7. hetében én is barnáztam, progeszteront írtak fel, most hogy attòl, vagy nem, de elmùlt a barnázás, ezt követően már minden rendben ment. Lehet ez ártalmatlan is, vagy valami rossznak a kezdete. Nekem elmagyarázta a doki, hogy többet nem tud segíteni, az első 12 hét az sajnos ilyen. Reméljük nálad is minden rendben!
okt. 28. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is kettőből 2 terhességnél véreztem. Ugyanezeket kaptam, meg Velfemet a másodiknál. Az elsőnél nagyon enyhe barnázás, a doki szerint semmi. Ez eleinte stagnált, majd erősödött. Vetélés lett😥 Másodiknál vizsgálat alapján minden a legnagyobb rendben, majd pár órával később rendes, menstruációszerű vérzés. Hematóma volt☹️

Előre nem lehet tudni, mi lesz🤷🏼‍♀️

De az biztos, hogy 3,5mm, nem lehet 7+0napos.

okt. 29. 00:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy ez nem normális.Nem tudom ki mondta ezt neked.A másik fele meg,hogy valaki szinte egèsz terhessège alatt barnázik,pl.nekem is volt 9,11 hetesen is.A doki azt mondta ettől a kis barnázástol nem lesz semmi baja a babának.Viszont egy másik terhessègem vetèlèssel vègződött 8hetesen.Ott is így kezdődött,hogy hol barnáztam,hol nem.Ügyeleten dèlelőtt azt mondták minden ok,dèlutánra elvetèltem.Annyira korai szakaszban vagy,hogy nem lehet tudni megmarad e.Ha nem tapadt meg jol,vagy van valami baja,nincs az a progeszteron ami megmenti.Egy szóval nem tudni.50-50%-èk.Ne olvasgass ilyeneket,mert amennyi terhessèg,annyi eset.
okt. 29. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Voltal orvosnal?
okt. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!