A digitális Clearblue teszt ami a hetet is mutatja,mennyire megbízható?

válasza:

válasza:

válasza:Így voltam tavaly, 5 nappal az esedékes előtt ugyanez.
10 hónapos a kisfiam 😊

válasza:Én is remélem, téged nem ver át...én mindenképp facellet csinálnék. Már ott gyanús, hogy ilyen hamar pozit jelez. És kb fél éve megbízhatatlan az összes cb teszt.
Drukkolok!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Rendeltem magamnak terhességi teszteket. One step és David márkájúakat. Holnap kellene megjönnie a menstruációmnak. Puszta kíváncsiságból tegnap napközben és ma reggel is ellőttem 1-1 tesztet. A David tesztek teljesen negatívak lettek mind a két nap. Viszont a one...
Nincs benne tapasztalatom és ma FET+6. napon halványan pozitív lett.
Esetleges fogyatékosságokat, értelmi fogyatékosságot kimutat? Vagy csak a Down kórt?
Olvastam itt hogy nem megbízható, én reggel teszteltem halvány csík, 5 perc után néztem meg. Jól látható halvány csík volt. Most már alig kivehető száradás után. Csinálok majd újat. De ne bízam el magam?
(Prena, Nifty,Trisomy stb.). Akár betegségek, akár a baba nemének meghatározása szempontjából.
Mennyire megbízható ez a fajta teszt? Köszönöm ha segítetek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!