Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A digitális Clearblue teszt...

VBetty kérdése:

A digitális Clearblue teszt ami a hetet is mutatja,mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
6nappal a menzesz előtt esti vizeletbol pozitív lett ,1-2hetet ír rajta ami 3-4hetnek felel meg.Volt már valaki így,hogy ilyen korán kimutatta és tényleg terhes volt?

2025. okt. 29. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy már a digitális Clearblue sem megbízható... Sokaknak fals pozitív lett az is. Hibás széria van a polcokon. Kíváncsiságból csináltam egyet (egészen biztosan nem vagyok terhes), és nekem is kijött a második csík. Ettől még persze lehet, hogy terhes vagy, de én a helyedben várnék még 3-4 napot. A Facelle-t ajánlom jó szívvel.
2025. okt. 29. 10:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát reménykedem,hogy nem csal a teszt és baba van a dologban.2 teszt volt a csomagban,egyiket múlt hónapban csináltam az negatív volt.Ezert gondolom csaknem hibásak és ez most valódi eredményt mutat.Par napon belül megismètlem mindenképp
2025. okt. 29. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Reméljük a legjobbakat, legyél Te a kivétel :)
2025. okt. 29. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Így voltam tavaly, 5 nappal az esedékes előtt ugyanez.

10 hónapos a kisfiam 😊

2025. okt. 29. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is remélem, téged nem ver át...én mindenképp facellet csinálnék. Már ott gyanús, hogy ilyen hamar pozit jelez. És kb fél éve megbízhatatlan az összes cb teszt.

Drukkolok!

2025. okt. 29. 18:07
 6/12 A kérdező kommentje:
2nap után csináltam egy csík tesztet is ,halvány pozi.mostmár tudom csalt a Clearblue
2025. okt. 30. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:
De ha halvány pozi, akkor miért csalt? :D
2025. okt. 30. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Csinálj facellet vagy predictor. És az a durva nekem az esti mindig erősebb volt mint a reggeli most 24 hetes a pocak lakom.
2025. okt. 30. 11:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni ,hogy nem csalt a digi teszt
2025. okt. 30. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindig jól működött.
2025. okt. 31. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Terhességi tesztekről kérdeznélek titeket. Mennyire megbízható a one step terhességi teszt?

Rendeltem magamnak terhességi teszteket. One step és David márkájúakat. Holnap kellene megjönnie a menstruációmnak. Puszta kíváncsiságból tegnap napközben és ma reggel is ellőttem 1-1 tesztet. A David tesztek teljesen negatívak lettek mind a két nap. Viszont a one...

Livsane (Benus)terhességi teszt mennyire megbízható?

Nincs benne tapasztalatom és ma FET+6. napon halványan pozitív lett.

Ez a genetikai teszt tulajdonképpen mennyire megbízható, miket mutat ki?

Esetleges fogyatékosságokat, értelmi fogyatékosságot kimutat? Vagy csak a Down kórt?

Gabriel teszt nem megbízható?

Olvastam itt hogy nem megbízható, én reggel teszteltem halvány csík, 5 perc után néztem meg. Jól látható halvány csík volt. Most már alig kivehető száradás után. Csinálok majd újat. De ne bízam el magam?

Mennyire megbízhatóak a különböző NIPT tesztek?

(Prena, Nifty,Trisomy stb.). Akár betegségek, akár a baba nemének meghatározása szempontjából.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!