Nagy pénisszel lehet szexelni terhesség alatt?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy akinek a párjának nagyobb a pénisze is szexeltek terhesség alatt?
Nem extra méretre gondolok, hanem egy ilyen 17-18 cm. Valamiért bennem van a félelem hogy valami bajt okozunk esetleg hozzá ér a méhszájhoz. Eddig nem volt baj (lekopogom) most vagyok 14 hetes, de nem is szeretném ha mondjuk vérzés vagy bármi lenne ezért elég ritkán vagyunk együtt.

válasza:

válasza:

válasza:Én csak azt nem értem,hogy jut valakinek eszébe lemérni a férje péniszét.
15 éve vagyunk együtt, 1x sem éreztem ennek szükségességét.

válasza:"Én csak azt nem értem,hogy jut valakinek eszébe lemérni a férje péniszét."
A férfiak szokták a sajátjukat, pláne ha fiatalok és ezt sokszor közlik is az éppen aktuálissal. De amúgy saccperkábé csak tudod, mekkora van a férjednek. Vagy nem láttad még kozelrol?

válasza:😃😃
Hidd el, minden férfi milliméter pontosan tudja mekkora a sajátja.

válasza:

válasza:4-es vagyok. Honnan veszed, hogy lemérte? Lehet a férje mondta (a legtöbb kamaszfiú megméri 🤷🏼♀️. Hülyeség, de szokták). Meg azért nagyjából szinte bárki megtudja saccolni, hogy kb mekkora a férje/párja mérete. Akinek kicsit jobb a szemmértéke, vagy a munkája, hobbija miatt sokat mér annak "rááll a szeme", az elég pontosan tudja megmondani.
Off: anyám varrónő, apám gépészmérnök, de sokat dolgozott műhelyben is. Egyrészt "örököltem" a jó szemet, másrészt abban nőttem fel, hogy "mi hány centi/mili". Simán megsaccolom elég nagy pontossággal, hogy mekkora egy adott dolog.

válasza:Az nem jelent semmi esetre sem problémát, ha elérik a méhszájat, semmi baj sem lehet emiatt.
Ha az orvos nem tiltotta meg kifejezetten a szexet, semmi akadálya sincs, amíg nem érzi a nö kellemetlennek, fájdalmasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!