Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik akkor, ha a...

Mi történik akkor, ha a spinális érzéstelenítő ( lidocain) beadása után kiderül, hogy allergiás vagyok rá ?

Figyelt kérdés

Holnap lesz császárom, rettegek tőle, már voltam belgyógyász és altatóorvos után, minden vizsgálatot amit kellett, abszolváltam műtét előtt. Az allergia résznél annyit kérdeztek, hogy allergiás e vagyok valamire, erre azt válaszoltam, hogy nem tudok róla. Honnan is tudhatnám, hogy allergiás e vagyok valamilyen gyógyszerre ? Ezt egy ilyen kérdéssel el is intézik ?

Olvastam a spinális mellékhatásokról, hogy trombózist, keringés összeomlását okozhat.....én már le vagyok merevedve a félelemtől és hogy holnap nem e halok meg műtét közben,után :(

nov. 2. 08:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

18...hat elz borzasztó, én is ilyentől félek...

Az nem lenne jó ha beindulna, mert nem szülhetek rendesen eü okok vegett, azert van holnapra program császárom

nov. 2. 12:45
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
7es 41 vagyok,fogko leszedesem volt. Sosem volt meg lyukas fogam. 1 sem...
nov. 2. 12:55
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
21 Első császárnál 2 órát hagynak vajúdni, kivéve, ha a baba feje a szülőcsatornába kerül. Akkor azonnal (érkezés után pár perc) műtőbe tolnak.
nov. 2. 12:55
 24/36 anonim ***** válasza:
93%
A 18. remtortenete egyértelműen kamu. Császárnál a vilagon semmit nem tudnak észrevétlenül atvagni.
nov. 2. 13:05
 25/36 A kérdező kommentje:
2.császarom lesz ez már, az első spontán indult be kiirt előtt, de akkor farfekvés miatt megcsászároztak, altatásban, akkor nem kérdeztek semmit csak vittek es altattak.Elsőnél még bíztam benne, hogy befordul, de nem így lett. Az első császárom után hegsérv alalkult ki a hegemen, ezért a 20.hét körül már megmondták, hogy nem szülhetek most sem rendesen sajnos, mert már akkor el volt vekonyodva a hegsérv, és nem lenne jó, ha elkezdenék vajúdni. Ezért van most 39.hétre betervezve a császár spinálissal.
nov. 2. 13:11
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Az altatasnál sokkal nagyobb esélyed volt arra, hogy valami rosszul sikerüljön, mint ami a spinálisnál van
nov. 2. 13:19
 27/36 anonim ***** válasza:
23, ha a baba feje a szülőcsatornában van, tilos a császár, mert visszahúzni nem lehet.
nov. 2. 14:14
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. A 18-as válasz erősen csúsztatás, azzal ne is foglalkozz. Ha igaz is a haláleset, a többi csak félinformációkból összeollózott rémhír. Alapból a műtét zárása után az örzőbe megy az ember, ahol folyamatosan megfigyelés alatt van de ha elméleti síkon nézzük: "valamit elvágtak volna amit nem kell" azt a műtétnél észreveszik , a nagy vérveszteség miatt amellett, hogy szemmel látni, hogy sok a vér a vérnyomás is elkezd zuhanni, abban a pillanatban közbelépnek, ahogy esik a vérnyomás. Nem úgy néz ki, hogy elvágom, bezárom aztán majd egyszercsak elvérzik és senki sem vette észre, hogy rossz állapotba kerül. Nem később, már a műtőben észrevenni, ha sok vért veszít, nem a beteg fog szólni, a monitoron már előbb látni, hogy valami galiba van. De császár közben nem nagyon tudnak mit elvágni, amit nem kéne. Kialakulhat nagy vérveszteség, de annak más oka van, azonnal észrevenni és kezelik is.
nov. 2. 16:34
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem írta még, de előre is gratulálok a babád holnapi szuletesehez, és sok boldogságot, egészséget a családnak!😍😍😍 Nyugi, minden rendben lesz!😊😊
nov. 2. 21:48
 30/36 A kérdező kommentje:
29....nagyon köszönöm, aranyos vagy, holnap ilyenkor remélem már minden es mindenki rendben lesz :)
nov. 2. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!