Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napig ugyanolyan erősségű a...

5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

Figyelt kérdés
Körülbelül a 11 dpotól kezdtem tesztelni. Ki is jött a két csík. Szédültem, hasam szukrodott. Most vagyok a 16. Dpon és a terhességi teszt ugyanolyan erősségű a tünetek pedig elmúltak. Nem hiszem hogy később fogant volna meg akkor is kéne erősödni. Első terhességemnél szépen erősödött a csik, illetve nemvárt utan 2 nappal olyan volt mint a kontroll csík. Most meg semmi ilyen. 19re kaptam termint orvoshoz. De jó lenne pár reális jó tapasztalat.
jan. 11. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
100%
7-es szépen leírta. Főleg, ha az ember 11.dpo-tól tesztel, harmadik tesztnél már muszáj látni erősödést. Sajnálom. Talán legközelebb :)
jan. 11. 15:23
 12/122 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mindenkit olvasva, ez negatív terhességi teszt volt sajnálom. Drukkolok, hogy később babás legyél.
jan. 11. 16:39
 13/122 anonim ***** válasza:
100%

Nekem december 24-én kellett volna megjönnie és január 4-én jött meg mikor ugyanilyen tesztjeim voltak. Persze várható magától, semmi baj. Én orvoshoz sem mentem.

Annyi, hogy még ma is látok egy minimális vért, pedig alapvetően 6 nap a ciklusom.

jan. 11. 16:58
 14/122 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. :) Mindenképp megírom mi lett.
jan. 11. 17:34
 15/122 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Remélem valaki meg olvassa a posztot. Eltelt 4 nap. Menzi meg sehol. Csinaltam egy tesztet. Nem erős de mintha erősebb lenne. Nem igazán tudom most mire gondoljak. Hétfőre kaptam termint orvoshoz. Próbálok csatolni képet.
jan. 15. 05:48
 16/122 A kérdező kommentje:
jan. 15. 05:51
 17/122 anonim ***** válasza:
Halvány pozitív, de erősödik. Mindenki essen teherbe, ezt kívánom
jan. 15. 07:04
 18/122 anonim ***** válasza:

Igen, ez erősödik. Talán csak nem jó minőségű a teszt.

Vegyél egy predictor earlyt. 4 nap késésnél le kell ugrania a csíknak.

Nagyon szurkolok neked ♥️

jan. 15. 08:35
 19/122 anonim ***** válasza:

Nem gonoszkodásból írom, hanem mert én sem élveztem mikor úgy bíztattak, hogy nagyon jól tudtam, a testtjeimböl, hogy baj van. Vagyis baj nincs csak baba sem lesz.

Kérdező, egy normálisan induló terhességnél nem így néznek ki a tesztek, pláne ennyi idő elteltével. Ne legyen igazam, de inkább a rosszra számíts és örülj, ha még is meglepi lesz és rendben lesz.

A legjobbakat kívánom, de én elengedném.

jan. 15. 16:20
 20/122 A kérdező kommentje:
Sajnos külföldön nem kapható ez a teszt. De vettem azt a digitalist. 1-2 hetet írt. De sehogy sem áll össze. December 26 volt peteérés. Nekem az nagyon szok fajni. Es az utolsó együttlét. Majd januar 6 volt barnás pecsét gondolom beagyazodás. És január 8 mar halvány nem erősödő tesztek. Sehogy sem all össze az 1-2 het. Ez mar a 20-21 dpo. Na mindegy. Hálás vagyok hogy ìrtok nekem és hogy időt szántok rám. :) nagyon rossz ez a bizonytalanság. Érdekes meg az hogy beágyazodás utan emelyegtem 1-2 nap. De ahogy nem erősödött a teszt elmúlt. Nem is érzek semmit igazából.
jan. 15. 17:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!