Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napig ugyanolyan erősségű a...

5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

Figyelt kérdés
Körülbelül a 11 dpotól kezdtem tesztelni. Ki is jött a két csík. Szédültem, hasam szukrodott. Most vagyok a 16. Dpon és a terhességi teszt ugyanolyan erősségű a tünetek pedig elmúltak. Nem hiszem hogy később fogant volna meg akkor is kéne erősödni. Első terhességemnél szépen erősödött a csik, illetve nemvárt utan 2 nappal olyan volt mint a kontroll csík. Most meg semmi ilyen. 19re kaptam termint orvoshoz. De jó lenne pár reális jó tapasztalat.
jan. 11. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
Mikor kellett volna megjönnie?
jan. 15. 17:53
 22/122 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem veszem gonoszságnak inkább köszönöm az őszinte hozzászólásod. Nekem js furcsa 2 terhességem volt mar es a nemvárt előtt mar total erős volt. Voltak tüneteim... Sok mindent olvastam már erről. A legrosszabb ez a bizonytalanság. Hogy ha nem is okés a dolog akkor mi következik mi vár rám... Hétfőn kíváncsi vagyok mit fog látni az orvos...
jan. 15. 17:54
 23/122 A kérdező kommentje:
5-6 nappal ezelőtt körülbelül.
jan. 15. 17:55
 24/122 anonim ***** válasza:

Akkor még éppen lehet jó a digitális, de már lassan 2-3-at kellene mutatnia.

Azonos időben szoktál tesztelni?

jan. 15. 17:56
 25/122 A kérdező kommentje:
Annyiszor megfogadtam hogy elengedem és nem tesztelek de nem birom ki megmondom őszintén... Mert látom h gyenge. Reggel es szoktam delutan is ugyanazzal a tesztel. Mindjart lefotozom az utolso ket napot reggel es delutan. Belinkelem.
jan. 15. 17:59
 26/122 anonim ***** válasza:

Rendben. Igazából a 2 azonos időpontban csinált az, ami releváns azokat rakd egymás mellé.

Untig elég reggeli első vizeletből. Azokat őrizd meg és hasonlítsd össze.

jan. 15. 18:01
 27/122 A kérdező kommentje:

[link]

A fenti a tegnapik a lentik a maik

jan. 15. 18:07
 28/122 anonim ***** válasza:

Itt az az egyetlen probléma, hogy már a 11.dpo-tól nem erősödött a teszt.... hiába nézzük az elmúlt pár napot. Késésnél pláne 4-5 nap késésnél má jelentősen erősebb tesztek lennének a 11.dpo-hoz képest.

Kérdező egybe feltudod rakni a teszteket? Vagy akár szerkesztve egymás mellé rakva időrendben? Már csak, hogy lassak azok is akik még bíztatnak, hogy talán nem kéne... angyon sajnálom, ugyan így voltam én is.

19#-es vagyok

Nekem is volt ilyen... pozi tesztek amik nem erősödtek, nem várt napján 1-2hetes digitális...majd továbbra sem erősödtek... mintha lemásoltam volna őket. Vérvételen jártam kétszer. Ott csőkkenő hcg lászott... vátam pár napot, mert mondom ok...megjön. Nem jött ezért csináltam még egy tesztet, ami meg bitang erős lett... na irány a vérvétel nőtt a hcg... na mondom ilyen nincs irány a doki..semmit nem látott... még két hétig játam vérvételre ahol 950ig nőtt a hcg...mondanom sem kell, hogy már dúsan 5ezer felett kellett volna lennie... egyértelműen semmi jót nem jelent...majd még két uh-n jártam, az utolsó uh-n találták meg szerencsére jó helyen a már összeesett petezsákot..aznap el is vetéltem elég durván. Ekkor jártam a hetedik héten.

Szóval nem...a szinte nem erősödő tesztek pláne késve, semmi jót és reménykeltőt nem jelentenek.

A bizonytalanság kemény, a váakozás, hogy mikor lesz vége... én még egy vagyon it költöttem erre...mindent magánban, hogy azonnal kapjak eredményeket.... a méhen kívüli miatt aggódtam.

Kb 15 évig teszteltem minden ciklusblban, nehezen jöttek a gyerekek. Tapasztalatból írom, ha az első teszthez képest nem erősebb egy három nappal későbbi egyértelműen, pláne az elején, az nem jó. Ha meg az első és a 8 nappal későbbi még szinte egyforma, ott valami nem stimmel.

jan. 16. 07:08
 29/122 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon nem néznek ki jól sajnálom 😟
jan. 16. 07:27
 30/122 A kérdező kommentje:

Feltöltöm a kepet, hogy ha más egyszer hasonló helyzetben legyen találjon segitsèget.

[link]

Nagyon sajnálom kedves hozzászóló, hogy te is hasonló dolgokon mentél keresztül. :( ez egy nagyon rossz érzés es helyzet minden nőnek. :(

jan. 16. 15:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!