Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napig ugyanolyan erősségű a...

5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

Figyelt kérdés
Körülbelül a 11 dpotól kezdtem tesztelni. Ki is jött a két csík. Szédültem, hasam szukrodott. Most vagyok a 16. Dpon és a terhességi teszt ugyanolyan erősségű a tünetek pedig elmúltak. Nem hiszem hogy később fogant volna meg akkor is kéne erősödni. Első terhességemnél szépen erősödött a csik, illetve nemvárt utan 2 nappal olyan volt mint a kontroll csík. Most meg semmi ilyen. 19re kaptam termint orvoshoz. De jó lenne pár reális jó tapasztalat.
jan. 11. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:

Jól teszed, nekem is nagyon jól jött volna egy hónapja 😟 mostmár sajnos csak segíteni tudok pl. neked, aki hozzám hasonlóan járt.

Sajnálom, de így egyes vélemények szerint a következő ciklus esélyesebb m

jan. 16. 17:36
 32/122 anonim ***** válasza:

28#

Szerencsére van két szivárvány gyermekem. Sjanos az első terhességem is vetélés volt. Nagyjából minden nő megtapasztalja egyszer. Engem mindig vitt előre, hogy anya akarok lenni és ezt csak gyerekkel lehet elérni. Nem volt idő vívódni, meg kellett dolgozni érte :) Lelkileg nyilván nehéz pláne, mikor benne van az ember.

Kitartást kívánok és remélhetőleg legközelebb minden rendben lesz. Nyilvan most az uh mindent eldönt majd.

jan. 16. 21:34
 33/122 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Tegnap vettem más fajta, drágább tesztet hátha....Szóval megcsináltam. Fel is töltöm. Szer

[link]

Ez a 22dpo es 7 napja késik a menzim.

jan. 17. 09:18
 34/122 A kérdező kommentje:

Véletlenül elküldtem elobb. Szóval szerintetek ? Egy amit észrevettem hogy nagyon fáj a mellem. Ezen kívül semmi.

Mar csak 2 nap orvosig... Már nagyon félek megmondom őszintén. De jó itt kicsit kiírni magamból ezeket a félelmeket. Nagyon örülök hogy mindenki ilyen támogató és rendes. :)

jan. 17. 09:21
 35/122 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk ez milyen teszt, sem hogy hányas erősségű. Két különböző tesztet egymáshoz hasonlítani meg semmi értelme. Amit eddig láttunk, hogy nem igazán erősödnek a tesztjeid. Tudom, hogy izgulsz, de teljesen feleslegesen túráztatod magad már ezekkel a tesztekkel, nem leszel okosabb tőlük. Amit biztosan tudok, hogy nekem a 22. dpo-n már szép erős tesztjeim voltak. De állítólag létezik olyan nő, akinek mindig viszonylag halvány maradt. Bírd ki a dokiig, felesleges további találgatásokba bocsátkozni. Más csak 2 nap 🙏
jan. 17. 09:40
 36/122 A kérdező kommentje:

Csak 10 est vettem. Csak valaki itt írta hogy lehet rossz minőségű a teszt, szóval jött a kis ördög hogy biztos a teszt hibája.

Attól félek hogy orvos se fog mondani semmit csak majd mindig vissza hív vérre meg ellenőrzésre hetente ès ugyanolyan kételyek között lehetek tovább...

jan. 17. 09:49
 37/122 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez is 10-es, akkor nem túl jók még mindig a kilátások, sajnálom :/
jan. 17. 09:58
 38/122 anonim ***** válasza:

Uh-n petezsákot kell lásson, de még korai lesz, ha csak 7 napja késik. Két nap eltéréssel hcg vérvétel kellene. Az lenne tuti. Szinte biztos, hogy az első uh-nál marad a bizonytalanság. Sajnos 6. Hét előtt nincs biztos uh csak két uh közti megfelelő növekedés jelezheti az élő terhességet. Én a helyedben vérvételt mindenképp beiktatnék.

A tesztek 10-esek, kb azok az egyetlenek amiknek pár nap késésnél egyforma kétcsíkot kellene produkáljanak. Tehát a tesztek továbbra sem jeleznek semmi jót. Az uh meg korai lesz. Leghamarabb 2 hét kesésnél fordulhat elő élő embrió, de sokaknak akkor is csak petezsák szikhólyaggal van. Szóval erre is készülj, hogy ott sem tudsz majd meg semmi biztosat.

jan. 17. 11:13
 39/122 A kérdező kommentje:
Értem. Megkérem hogy ellenőrizzük le... De van egy olyan érzésem hogy ez hosszu folyamat lesz. Én pedig egyre nyomorultabbul érzem magam. Még egy kérdésem van... Ha nem oké... Akkor magától megjön vagy orvosi beavatkozás szokott lenni? Gyógyszeres vagy operációs?
jan. 17. 11:32
 40/122 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni magától. Nekem 10 nap késéssel jött meg végül. Éppen másnap mentem volna orvoshoz, hogy nézzünk vérvételt, mert ha emelkedik a hcg és lassan az utalhat méhen kívülire és akkor meg kell keresni az embriót. Ha ez nincsen, márpedig szerintem nálad nincsen, akkor szépen megjön magától és mintha csak késne a menstruációd egy kicsit hosszabb vérzéssel túl leszel rajta és várakozás nélkül lehet újra próbálkozni
jan. 17. 11:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!