5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

válasza:Jól teszed, nekem is nagyon jól jött volna egy hónapja 😟 mostmár sajnos csak segíteni tudok pl. neked, aki hozzám hasonlóan járt.
Sajnálom, de így egyes vélemények szerint a következő ciklus esélyesebb m

válasza:28#
Szerencsére van két szivárvány gyermekem. Sjanos az első terhességem is vetélés volt. Nagyjából minden nő megtapasztalja egyszer. Engem mindig vitt előre, hogy anya akarok lenni és ezt csak gyerekkel lehet elérni. Nem volt idő vívódni, meg kellett dolgozni érte :) Lelkileg nyilván nehéz pláne, mikor benne van az ember.
Kitartást kívánok és remélhetőleg legközelebb minden rendben lesz. Nyilvan most az uh mindent eldönt majd.
Sziasztok. Tegnap vettem más fajta, drágább tesztet hátha....Szóval megcsináltam. Fel is töltöm. Szer
Ez a 22dpo es 7 napja késik a menzim.
Véletlenül elküldtem elobb. Szóval szerintetek ? Egy amit észrevettem hogy nagyon fáj a mellem. Ezen kívül semmi.
Mar csak 2 nap orvosig... Már nagyon félek megmondom őszintén. De jó itt kicsit kiírni magamból ezeket a félelmeket. Nagyon örülök hogy mindenki ilyen támogató és rendes. :)

válasza:Csak 10 est vettem. Csak valaki itt írta hogy lehet rossz minőségű a teszt, szóval jött a kis ördög hogy biztos a teszt hibája.
Attól félek hogy orvos se fog mondani semmit csak majd mindig vissza hív vérre meg ellenőrzésre hetente ès ugyanolyan kételyek között lehetek tovább...

válasza:

válasza:Uh-n petezsákot kell lásson, de még korai lesz, ha csak 7 napja késik. Két nap eltéréssel hcg vérvétel kellene. Az lenne tuti. Szinte biztos, hogy az első uh-nál marad a bizonytalanság. Sajnos 6. Hét előtt nincs biztos uh csak két uh közti megfelelő növekedés jelezheti az élő terhességet. Én a helyedben vérvételt mindenképp beiktatnék.
A tesztek 10-esek, kb azok az egyetlenek amiknek pár nap késésnél egyforma kétcsíkot kellene produkáljanak. Tehát a tesztek továbbra sem jeleznek semmi jót. Az uh meg korai lesz. Leghamarabb 2 hét kesésnél fordulhat elő élő embrió, de sokaknak akkor is csak petezsák szikhólyaggal van. Szóval erre is készülj, hogy ott sem tudsz majd meg semmi biztosat.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!