5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

válasza:

válasza:Köszönöm hogy megosztjatok velem a tapasztalataitokat. És voltak nektek valamilyen tünetek?
En a pozitiv teszt elott nagyon rosszul voltam. Émelygés, fejfajas, fáradtság, aztán elmúlt. Most tegnaptól mellfeszülès van de ennyi.

válasza:Es a hasad nem szurkodott ? Nekem minden este faj, szúr főképp a bal petefészeknél..
Orvos után rögtön írok.

válasza:

válasza:Nem volt különbség a 2 terhesség és a 2 vetélés között. 3-nál a pozi teszt előtt volt valami tünetem, utána meg jött minden. Ebből nem tudtam kiindulni.
Az első terhességem ikerterhesség lett volna, ott semi tünetem nem volt...6 napja késett mire észbekaptam, mert a pmsek se jöttek.
Sziasztok. Voltam orvosnál. Nem látott semmit. Kérdeztem de azt mondta nem túl bizakodó. Vett le vért. Holnap fognak hívni hogy mennyi a HCG és hogyan tovább.
Közben ma totál erős lett a tesztem. Nagyon félek hogy mi lesz ebből.

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!