5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.
Magán orvosom van. Ha megfizetem megcsinálja...
Azt nem értem hogy akkor miert nől a HCG? Miért érzékenyek a melleim? Mert ő nem zárta ki a méhen kívüli terhességet. Lehet ott nő? Én már nagyon hülye vagyok ehhez.
Kész csoda lett volna ez a baba. A férjemmel megfogadtuk, hogy a 36.ik születésnapomig próbálkozunk és ez volt az utolsó hónap. :) jövő hónapban betöltöm a 36-ot.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elég nagy a szórás, de pl nekem 18.dpo-n már 600 felett volt és ez is az alacsonyabb szekcióban volt. Esedékes mensi napján átlagosan 100-800között van. És az elején kb 1000- ig mindenképp duplázódik 48 óra alatt. Már 5000 felett kéne legyen a hcg szinted, 5 hetes terhes múltál, ilyenkor petezsáks szokhólyaggal és 5000 feletti hcg szinttel lenne egészségesen fejlődő terhesség. Sajnos ezt lehet szépítgetni, de túl rég pozik a tesztek és nagyon alacsony a hcg szint. Tesztelni már felesleges, hiszen bőven 25 feletti a jcg... nyilván erős csíkok lesznek, sajnos a bhcg és az uh nem téved.
Az a kérdés, hogy még felefele araszol a hcg vagy már lefele. Ha felfele, akkor még lesz vérvétel, de nem a baba miatt, hanem azért, hogy figyeljék nem e méhen kívüli. Kitartás.
Köszönöm a hozzászólásokat. Igen sok sok mindent olvastam ma. Talán 10bol 1nek volt pozitív kimenetele. Mar nem teszteltem. Nem is vettem. Már bele fáradtam.. csütörtökön megyek és pénteken lesznek eredmények. Szerintem araszol felfele mert ma már emelyegtem is egész nap. Inkább már ettől félek megmondom őszintén. Hogy fejlődik rossz helyen es végül műszeres beavatkozás lesz.
A doki azt hiszi később fogant. Hiaba magyarázatam neki hogy utolsó együttlét december 26.an volt es ovulacios teszt csikkal követtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!