Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napig ugyanolyan erősségű a...

5 napig ugyanolyan erősségű a terhességi teszt ? Nem erősödik, elég halvány.

Figyelt kérdés
Körülbelül a 11 dpotól kezdtem tesztelni. Ki is jött a két csík. Szédültem, hasam szukrodott. Most vagyok a 16. Dpon és a terhességi teszt ugyanolyan erősségű a tünetek pedig elmúltak. Nem hiszem hogy később fogant volna meg akkor is kéne erősödni. Első terhességemnél szépen erősödött a csik, illetve nemvárt utan 2 nappal olyan volt mint a kontroll csík. Most meg semmi ilyen. 19re kaptam termint orvoshoz. De jó lenne pár reális jó tapasztalat.
jan. 11. 14:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 A kérdező kommentje:

Magán orvosom van. Ha megfizetem megcsinálja...

Azt nem értem hogy akkor miert nől a HCG? Miért érzékenyek a melleim? Mert ő nem zárta ki a méhen kívüli terhességet. Lehet ott nő? Én már nagyon hülye vagyok ehhez.

Kész csoda lett volna ez a baba. A férjemmel megfogadtuk, hogy a 36.ik születésnapomig próbálkozunk és ez volt az utolsó hónap. :) jövő hónapban betöltöm a 36-ot.

jan. 19. 16:51
 52/122 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti válaszoló. Igen januar 5-6 lett pozitiv a tesztem igaz halvany de lathato es ma 19iken lett erosebb . Nem olyan eros mint a kontroll csík de eléggé erős. A december 26 ovu is szinte biztos. Max a 27. Mert nekem az őrülten szokott fájni és követtem ovu tesztel is. Utána meg betegek lettünk szóval máskor nem keverhettük össze.
jan. 19. 17:11
 53/122 anonim ***** válasza:
Azért nő, mert még nem véreztél és elindult a terhesség, de megszakadt, Nekem is nőtt, csak lassan. Harmadik uh-n látták csak az összeesett petezsákot..az volt a 7.hét. addig semmit. Égy 1000hcg szint alatt nem látnak semmit, viszont simán lehet ott egy hibás sejtcsomó ami termelgeti a hcg-t, de baba már nem fejlődik belőle. Ez van sajnos. És a méhen kívülit is csak nagyobb hcg szintnél látják. Addig egy stresszes türelemjáték, de a hcg követése fontos. Ha csökken, az jó, mert nem okoz gondot, majd mensiként elmegy. Ha növekszik, akkor meg figyelni kell, ne okozzon nagy bajt.
jan. 19. 18:00
 54/122 A kérdező kommentje:
Köszönöm a magyarázatot. :) előbb hivott az orvos hogy a HCG szint 500. Csütörtökön,vagyis 2 nap múlva kell mennem kontroll vérre.
jan. 20. 08:05
 55/122 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem valami sok ahhoz képest, hogy mióta pozi a teszt. De várjuk a fejleményeket 🙏
jan. 20. 08:31
 56/122 anonim ***** válasza:
Ez valóban kevés. Ennyi szokott lenni 1-3nap késésnél :(
jan. 20. 08:46
 57/122 A kérdező kommentje:
Mennyi körülbelül 23-24 dpon? 9 nap késésnél? Néztem a neten de sehol se találtam pontos reális infot.
jan. 20. 14:29
 58/122 anonim ***** válasza:
jan. 20. 14:48
 59/122 anonim ***** válasza:

Elég nagy a szórás, de pl nekem 18.dpo-n már 600 felett volt és ez is az alacsonyabb szekcióban volt. Esedékes mensi napján átlagosan 100-800között van. És az elején kb 1000- ig mindenképp duplázódik 48 óra alatt. Már 5000 felett kéne legyen a hcg szinted, 5 hetes terhes múltál, ilyenkor petezsáks szokhólyaggal és 5000 feletti hcg szinttel lenne egészségesen fejlődő terhesség. Sajnos ezt lehet szépítgetni, de túl rég pozik a tesztek és nagyon alacsony a hcg szint. Tesztelni már felesleges, hiszen bőven 25 feletti a jcg... nyilván erős csíkok lesznek, sajnos a bhcg és az uh nem téved.

Az a kérdés, hogy még felefele araszol a hcg vagy már lefele. Ha felfele, akkor még lesz vérvétel, de nem a baba miatt, hanem azért, hogy figyeljék nem e méhen kívüli. Kitartás.

jan. 20. 16:33
 60/122 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Igen sok sok mindent olvastam ma. Talán 10bol 1nek volt pozitív kimenetele. Mar nem teszteltem. Nem is vettem. Már bele fáradtam.. csütörtökön megyek és pénteken lesznek eredmények. Szerintem araszol felfele mert ma már emelyegtem is egész nap. Inkább már ettől félek megmondom őszintén. Hogy fejlődik rossz helyen es végül műszeres beavatkozás lesz.

A doki azt hiszi később fogant. Hiaba magyarázatam neki hogy utolsó együttlét december 26.an volt es ovulacios teszt csikkal követtem.

jan. 20. 20:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!