Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes?Ne kíméljetek!...

Lehetek terhes?Ne kíméljetek! Komolyan összevagyok zavarodva és nagyon messze van a jövőhét.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kórelőzményem annyi lenne hogy eddig 4 vetélésem volt amiből 1 az méhenkívüli. A ciklusom 30 napos +-3 nap. Tavaly végeztek rajtam egy méhsövény eltávolító műtétet, azt mondtak ezután meg kell maradjon a terhességem, viszont az átjárhatóságin kiderült a bal vezeték (ott volt a m.k.) teljesen zárt, a jobb részlegesen. Minimális esélyt adtak teherbeesésre. A hétvégén mégis úgy éreztem várandós vagyok viszont hétfőn amikor teszteltem volna elkezdtem vérezni. Az első nap alig véreztem a 2.-3. nap viszont erős, nagyon darabos vérzés volt. 4. napon fél napig semmi aztán újra kevés. Ezen a 4. napon már nagyon fájtak a melleim így délután 1kor teszteltem egy 10-es teszttel ami pozitív lett. Azonnal elmentem orvoshoz gondolván újra elmegy, kémia terhességem van de zárják ki a méhenkívülit. Azt mondta ne reménykedjek, vett vért (ez csütörtök) de mondta csak hétfőn reggel lesz eredmény és akkor megint ismételni kell csak kedden látjuk nőtt vagy csökkent a hcgm. Azóta is minden nap tesztelek, minden tesztem pozitív. A vérzésem elállt aztán ma picit pecsételek de semmi komoly. A digitális ma 1-2 hetes terhességet írt. Szerintetek lehet még baba? Annyira összevagyok zavarodva. Ha kémiai volt miért pozitív továbbra is minden tesztem? Miért vannak tüneteim? Valaki átélt valaha hasonlót?

febr. 14. 13:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Uhh basszus de sajnálom.

Nekem is pozitív maradt kémiai után egy darabig. Viszont eleve nem is volt erős a teszt.

Egyébként én nem is értem miért ilyen soká van eredmény.

Nincs eeszt-d? Azon aznap fent kéne lennie.

Nem kecsegtetlek semmi jóval, de azért akad arra is esély, hogy egy hematóma vérzett. Ha nem húzza ki az embriót akkor nincsen baj.

febr. 14. 13:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos Ausztriában élek itt nincs ilyen online rendszer. Azt mondta a doktornő ha nagyon rossz a helyzet menjek be a kórházba de nem akarok. A legdurvább az egészben hogy napra pontosan egy éve ugyanekkora voltam terhes és ment el a baba. Teljesen kivagyok
febr. 14. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetesen sajnálom. Nekem is majdnem kerek 1 év volt a 2 rosszul végződött terhességem között.

Esetleg a tesztekről van képed? Hátha látni belőlük bármit.

febr. 14. 13:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

De, Ausztriában is van elektronikus rendszer, ELGA néven. Viszont nem tudom, hogy hogyan lehet regisztrálni, én nagyon ritkán járok orvoshoz és akkor is szűrésre általában.

Szar helyzetben vagy, de próbálj meg kicsit megnyugodni, se a pánik se a napi tesztelgetés nem segít. Nyilván partvonalról könnyen mondom, de ezen a fórumon ennyit tudunk tenni érted (tudom, milyen az, ha az ember mindig a legrosszabb verziót képzeli el, ezért azt is tudom, mennyire kontraproduktív). Minden tüntetet írj fel, az orvos kérdezni fogja, egyébként meg próbálj meg másra koncentrálni, pepecselős sütés-főzés vagy kézimunka segíthet.

febr. 14. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Darabos erős vérzés után? Sajnos esélytelen.
febr. 14. 14:59
 6/16 A kérdező kommentje:

[link]

Így tudom berakni az összes a vérzés utáni. A digitálisat ma reggel csináltam

febr. 14. 15:18
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Pedig ezek még erősödnek is.

Magánlabor nincs a környéken?

febr. 14. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Túl nagy esély sajnos, nincs rá, csak egy hajszálnyi. Mikor kellett volna megjönnie? Ahhoz képest mikor jött meg és mikor lett az első+ teszt? A jelenlegi tesztjeid erősödnek, halványodnak vagy stagnálnak?

Nekem egy vetélésem volt. A következő terhességnél pont akkor jelentkezett először egy csepp vér, amikor pont annyi idős terhesség volt, mint amikor az első megszakadt. (És pár nappal az előtt, amikor az első született volna, ha megmarad.) Még az ügyeletes orvos is beleborzongott, de nem látott semmi aggasztót. 1 héttel később viszont rendes, erős menstruációszerű vérzésem lett.☹️ Talán épp akkor, amikor az 1.született volna... Újra ügyelet. Hematóma okozta. A kisfiam pedig épp elaludt. Másfél éves 🩵 Ne add fel azért. Neked is sikerülni fog, csak azt nem tudjuk, most vagy később 🤞

febr. 14. 15:20
 9/16 A kérdező kommentje:

Nagyjából ugyanolyan erős mindegyik azért elég sokat pisilek éjjel sajnos mert nagyon rosszul alszom szóval ezért is csináltam ma digitálisat.

A menstruációm 27-33 nap között szokott megjönni, most így 27napra kezdtem el vérezni de amúgy a menstruációm mindig 6 napos. Most 4 nap volt és abból is 2 volt erős. Mivel én láttam a vért, eszembe se jutna hogy terhes vagyok de hogyan lehet azóta is minden tesztem pozitív? Nem kellett volna már ennyi idő alatt kiürülnie a hcg-nek? Azért ha kémiai, nehezen hiszem hogy olyan magas lett volna hogy hetekig ürüljön. Tavaly 6 hetes voltam amikor elkezdtem vetélni és akkor igen, több mint egy hét volt mire kiment. Iszonyatosan össze vagyok zavarodva. Progeszterint meg nem is kapok soha mert túl nagy a méhenkívüli kockázata.

Köszönöm amúgy, valóban van itt is ilyen egészség app de nincs ID-m úgyhogy ugyanott vagyok viszont megcsinálom jövőhéten.

febr. 14. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a bal oldaliak készültek korábban, akkor ez erősödik.

Ha a délutáni vizelet koncentráltabb, akkor abból is csinálhatsz tesztet nyugodtan, bár ezen a ponton ez teljesen felesleges, maximum halványodást tudod követni

febr. 14. 15:34
1 2

További kérdések:

Orgazmus terhesség alatt?

Babát várok, 9 hét 6 napos terhes vagyok. Nagyon kívánom a szexet, viszont félek, hogy a babának bajt okoznék. Szexeltünk már ezidő alatt, de max heti 1x, és csak a párom élvezett el. Most arra gondoltam, hogy szeretnék önkielégítést végezni egy kis izgatással és...

Megállhatott a fejlődésben az embrió? Vagy hogy jön ki a matek?

Van egy 1,5 évesem még szoptatom, bár csak alváshoz, ami azt jelenti, hogy napi kétszer plusz éjjel, ha megébred. Emiatt nem teljesen kiszámítható a ciklosom, valamikor 30 nap valamikor 45. Most az utolsó menstruációm március 25-én volt. Én azt hittem (úgy éreztem)...

Kitöltenéd a kérdőívem?

Sziasztok! 😊Védőnő hallgató vagyok, és a szakdolgozatomhoz gyűjtök anonim válaszokat a koffeinfogyasztás és a várandósság kapcsolatáról.A kérdőív kitöltése teljesen névtelen, csak néhány percet vesz igénybe, és nagy segítség lenne számomra a kutatásban. nagyon köszönöm mindenkinek, aki segít! ❤️

Milyen esetekben létezhet fals pozitív NIPT teszt?

Ismersz valakit akinek volt? Vagy akar nálatok?

Valami tipp ellene?

Sziasztok 34 hetes vagyok és hetek óta kívánom ezeket -mosószer öblítő keveréke nem elég az illat meg is akarom inni illetve a frissen mosott ruhából szívni azt az öblítős mososzeres vizet -nedves törlőkendő azt az illatos vizet akarom abból is szívni illetve...

Van esély a babára?

Sziasztok! Segítségül fordulnék hozzátok. Feb 25-en volt utolsó menszesz, március 22-25 között csináltam teszet az negatív lett. Április 25én csináltam újabb tetszet az pozítív lett. Tudni kell hogy hormonális problémáim vannak szóval nem tudom hogy mikor foganhatott....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!