Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek, hogy elveszik a kombiná...

Félek, hogy elveszik a kombinált teszt eredményem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Parázok, hogy elveszik a kombinált teszt eredményem. 12+5 hetes vagyok, tegnap voltam 12 hetes genetikai UH-on, aztán kombinált teszten.(Szekszárd, a vérmintát majd küldik a Ceizelbe) Az utalásos fizetést választottuk, viszont nem tudtuk elutalni a pénzt 3 számlaszámról sem. Egy CIB-es számlaszámra kellett volna utalni, lehet ott volt a gikszer nem tudni. Visszamentünk jelezni, majd inkább befizettük az összeget postai úton, a ledátumozott, befizetett csekket visszavittük az intézménybe ahol csinálták a tesztet(kérték, hozzáteszik majd a vérmintához). Délután felhívtam a Ceizel intézetet, hogy nem sikerült az utalás de postai úton érkezni fog az összeg. A hölgy mondta továbbítja majd az illetékeseknek.
márc. 3. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad, hogy a csekket hozzátették a vérmintához. Ha opció náluk a csekkes fizetés, akkor látni fogják, amikor kibontják a vért, hogy be van fizetve. És 1-2 nap alatt amúgy is beérkezik hozzájuk a pénz. Nem fogják pakolgatni a vérmintát a pénz beérkezéésig, nyugi.
márc. 3. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elveszni, emiatt ne aggódj, ez nem így működik. Lehet, hogy csak akkor kapod meg, amikor beérkezik a pénz, de azért ez nem úgy megy, hogy "hhha! xy nem fizetett, akkor gyorsan töröljük is a rendszerből".
márc. 3. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem így működik. Az nem vicc, hogy kiborogatnak egy 12 hetes vérmintát, mert még nem jött meg az ára a vizsgálatnak. Ezzel nem játszhatnak. Egy döntés múlhat rajta.

Számtalan eset lehet, pl. egy banki sz.rság miatt késve érkezik be a pénz.

márc. 3. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy jártam decemberben, hogy a hölgy, aki levette a vért, más vizsgálatot is bejelölt, habár én csak a pregenetics plust kértem. Postai úton azt fizettem be, ami a plusnak a költsége, ezt 2x is megkérdeztem a hölgytől, hogy akkor ennyit kell-e. Majd felhívtak, mikor már pörgött a teszt, hogy a plus értékét látják, de a másik vizsgálatét nem. Azt le is tudtam állíttatni. Szóval nem fog elveszni, maximum felhívnak, hogy nem érkezett be az összeg.
márc. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!