Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor most terhes vagyok? Ez...

Izaa kérdése:

Akkor most terhes vagyok? Ez biztos? 20 éves vagyok

Figyelt kérdés
Ezeket teszteltem ma reggel, második vizeletbol úgy hogy kb 1 hét múlva kéne megjojjon elvileg.

márc. 16. 12:59
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
márc. 16. 13:01
 2/35 anonim ***** válasza:
52%
Igen. :)
márc. 16. 13:02
 3/35 A kérdező kommentje:
márc. 16. 13:02
 4/35 A kérdező kommentje:
De nem korai? Mármint jól kivehető és naptár szerint 23.an kéne megjonnie
márc. 16. 13:03
 5/35 anonim ***** válasza:
54%
Várj még 23.-ig, akkor már biztos lesz, de az 1. teszt +.
márc. 16. 13:04
 6/35 anonim ***** válasza:
45%

mamám....

Szerintem kaptál a teszthez útmutatót. Ahol leírják, 1csík nem terhes, 2 csík terhes...

Csináltam már tesztet én is, elég egyértelmű, szájbarágós a leírás.

Ezt miért nem lehet megállapítani közönség segítség nélkül?

1 vagy 2 csíkot látsz? Számomra kép alapján egyértelmű. Pedig segítséget se kértem....

1héttel a nemvárt elött nem is értem, mi a búbánatnak tesztelsz.

márc. 16. 13:05
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

5!

Persze, h +, mert cb teszt... ami egy hulladék. Nekem is volt pozitív, pedig 10000%-ban nem voltam terhes....

Nézd meg a másik 2 tesztet.

márc. 16. 13:06
 8/35 anonim ***** válasza:
86%
Minek tesztelsz, ha egy hèt múlva kellene menstruálnod? Ilyenkor még nem sokat mutat.
márc. 16. 13:17
 9/35 anonim ***** válasza:
89%
Én azt mondanám igen és, hogy rövidebb ciklusod lett volna, hamarabb volt ovud. A tapasztalatok alapján kb 4 nappal vagy nem várt előtt. 3-4nappal meg simán lehetett hamarabb ovud. A cb tesztnek nem hinnék az a csapvíztől is pozi lesz, de a másik kettőn is látszik a rózsaszín csík. 2 nap múlva ismételj.
márc. 16. 13:29
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem biztos. HA nem jön meg, tesztelj utána 1-2 nappal.
márc. 16. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Biztos terhes vagyok?

A terhességi tesztem pozitív volt már mult héten, ill. 10 napja késik. Holnap megyek dokihoz. Nemérhet már meglepetés ugye?

Atom bunkó főnöknek hogy jelentsem be hogy terhes vagyok?

Biztos kiakad és elküld a busba. Nagyon felek, kérlek szepen segítséget, írjatok saját sztorikat

Szerintetek most már biztos lehetek benne hogy nem vagyok terhes?

Aktus utáni 19 napon délután csináltam egy Facelle tesztet ami negatív lett de viszont volt egy ilyen 4-5 napos kis vérzésem elötte.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!