Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet, ha egyik nap...

Joni Greta kérdése:

Mit jelenthet, ha egyik nap pozitív a terhességi teszt, másnap pedig negatív?”

Figyelt kérdés
Egyiknap két különböző terhességi teszt is halványan, de pozítiv (időn belüli) jól látható, viszont másik nap ugyanaz a két terhességi teszt negatív. Nem hiszem hogy száradási csík lenne mert a negatívak teljesen azok nincs halvány meg semmi második csík. Mindkét nap reggeli első vizeletből lett.
márc. 23. 18:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
"Itt a baba, hol a baba?"-t játszik :D
márc. 23. 18:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hibásak a tesztek, kémiai terhesség, vetélés- ezek a lehetőségek
márc. 23. 18:29
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kémiai vagy az első két teszt sem volt pozi.
márc. 23. 18:31
 4/23 A kérdező kommentje:
Igen olvastam kémiai terhességet, csak nem gondoltam hogy ilyen letezhet. Köszönöm a válaszokat.
márc. 23. 19:16
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
Tehát olvastad, hogy kétezik kémiai, de nem gondoltad, hogy létezik kémiai,
márc. 23. 19:49
 6/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem hiszek el mindent amit olvasok:DD csak azt hiszem el, amit az orvosom mondd, de sajnos ő szabadságon van. De te majd helyettesíted őt:))
márc. 23. 20:27
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom miből gondoltad, hogy kamu infó... eengeteg cikk van róla. Talán ne egy rugaüzket honlapján olvasd és akkor elhiheted.

Sőt, statisztikailag ninden negyedik ciklusban teherbe esik a nő, ha nincs védekezés, de félbe szakad és nem tud róla. Max 1-2 napot késik. Aokáig valóban nem volt a köztudatban a kémiai terhesség, mivel mindenki akkor csinált tesztet, mikor késett a mensi pár napja. Aztán bejöttek a 10-es tesztek és mindenki hamarabb tesztel, ezért elkapják az emberek a kémiai terhességet is. Elkezd a hcg termelődni, de hamar leáll a dolog. Ezért van, hogy van pár halvány pozi tesztje az embernek és utána megjön. Ha időben készülne a teszt, nem is tudna róla a nő, hogy "terhes" volt.

Azért nem ördögtől való az internet, csak tudni kell "szűrni" az infókat és jól használni a netet.

márc. 23. 21:12
 8/23 A kérdező kommentje:
Szóval te már átélted vagy esetleg tapasztalatból beszélsz?:) mert ez velem még nem fordult elő szóval ne haragudj már meg azért mert nekem ez új és hihetetlen!
márc. 23. 21:21
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Volt benne részem is. 15 éve olvasgatok a témában is meg úgy a gyakori kérdések oldalon is. Itt kb 10 éve témázgatnak róla. Semmivel sem hihetetlenebb, mint egy 5-6 hetes vetélés. Hiszen 7-8.dpo körül indul a beágyazódás ami bizony meg is szakadhat bármikor. A túl korait észre se vesszük, ha nem tesztelünk.
márc. 23. 21:44
 10/23 anonim ***** válasza:
43%
És ami veled nem fordul elő, az nem létezik? Hű, hallod...
márc. 23. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

2 halvány pozitív terhességi teszt után egy negatív mit jelenthet?

Sziasztok! Szóval a fő kérdésem a fenti, viszont hogy jobban meg tudjátok érteni és esetleg tanácsot adni ha szeretnétek, próbálom leírni mi történt az elmúlt hónapokban, hetekben. (Külföldön élek egyébként) Már több mint 2 hónapja gondjaim vannak odalent. Égető...

1 hete késik a menstruacióm. 19-én voltam dokinál egy alap vizsgálaton ott minden rendben volt, nem látott terhességre utáló jelet de azt mondta ez...

Többször is együtt voltam a párommal így lehetséges hogy később fogant volna meg.Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy nektek volt ilyen hogy ennyit késett de a teszt negatív és mégis terhessegről volt szó? Vagy csak túl képzelem.

Jóstesztelést próbált már valaki?

Mensi előtt halvány pozi LH jelenthet terhességet? HCG teszt még negatív .

Mentsruációm után 5 nappal (tegnap) csináltam tesztet és negatív lett, akkor az attól még jelenthet terhességet?

Csak azért mert 20 nappal ezelött együtt voltam valakivel, és védekeztünk is gumival. És rá egy hétre jött meg a menzeszem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!