Mit jelenthet, ha egyik nap pozitív a terhességi teszt, másnap pedig negatív?”

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudom miből gondoltad, hogy kamu infó... eengeteg cikk van róla. Talán ne egy rugaüzket honlapján olvasd és akkor elhiheted.
Sőt, statisztikailag ninden negyedik ciklusban teherbe esik a nő, ha nincs védekezés, de félbe szakad és nem tud róla. Max 1-2 napot késik. Aokáig valóban nem volt a köztudatban a kémiai terhesség, mivel mindenki akkor csinált tesztet, mikor késett a mensi pár napja. Aztán bejöttek a 10-es tesztek és mindenki hamarabb tesztel, ezért elkapják az emberek a kémiai terhességet is. Elkezd a hcg termelődni, de hamar leáll a dolog. Ezért van, hogy van pár halvány pozi tesztje az embernek és utána megjön. Ha időben készülne a teszt, nem is tudna róla a nő, hogy "terhes" volt.
Azért nem ördögtől való az internet, csak tudni kell "szűrni" az infókat és jól használni a netet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Szóval a fő kérdésem a fenti, viszont hogy jobban meg tudjátok érteni és esetleg tanácsot adni ha szeretnétek, próbálom leírni mi történt az elmúlt hónapokban, hetekben. (Külföldön élek egyébként) Már több mint 2 hónapja gondjaim vannak odalent. Égető...
Többször is együtt voltam a párommal így lehetséges hogy később fogant volna meg.Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy nektek volt ilyen hogy ennyit késett de a teszt negatív és mégis terhessegről volt szó? Vagy csak túl képzelem.
Mensi előtt halvány pozi LH jelenthet terhességet? HCG teszt még negatív .
Csak azért mert 20 nappal ezelött együtt voltam valakivel, és védekeztünk is gumival. És rá egy hétre jött meg a menzeszem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!