Történt valakinek már olyan hogy véletlen becsúszott egy gyerek egy idegentöl?

válasza:Hogy a pikulába történhetne már ilyen?
Eleve idegennel nem fekszem össze. Innentől kezdve már lehetetlen a dolog. Tovább nem is megyek.
Idegennel csak a prostik vannak együtt.

válasza:

válasza:Jobb esetben az ember nem fekszik össze idegennel... vagy, ha még is ennyire nemtörődöm könnyűvérű, akkor az a minimum, hogy védekezik...nem csak a gyerek miatt, hanem a kitudja milyen fertőzések miatt is. Nem a gyerek a legrosszabb, amit elkaphat az ember.
Minden esetre volt már a történelemben ilyen eset, nem is tudom milyen választ szeretnél.
Terhes lettél egy egyéjszakás kalandból? Hát akkor társ nélkül kezdesz bele egy nehéz életbe. Vagy Abortusz.

válasza:

válasza:

válasza:Jaj, milyenek vagytok! Először mindenki idegen :)
Kérdező! Úgy értetted, hogy UFO szex volt?
Egyébként, ha csak "futókapcsolat" (nem hosszútávfutóval) volt, akkor vetesd el! Legközelebb meg jobban figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Mert volt hogy arra keltem:$ csak nem tudom hogy elmentem e vagy nem...
Tervezted előre, vagy "becsúszott"? Együtt vagy a baba apjával azóta is? Jól alakult a véletlen babásoknak az életük a szülés után?
Van már egy kétévesünk! Ő is csak jött!! :D igazi kis ajándék volt! A párom nem akar másikat én igen! :) Természetesen védekezünk! Az első baba is gyógyszer mellett fogant! Most óvszert használunk de néha megszakításos módszert alkalmazzuk! Én mindig mondom neki hogy...
Tök sok disco-s,meg bulis tragédia van,hogy fiatal tizenéves lányok terhesek lesznek,mert sokat isznak,és szexelnek! Kédem én! Minden lány csak ovukor jár bulizni? Aki meg szeretne,az meg számolja az ovut,a termékeny napokat,és mégis hónapokat,éveket próbálkoznak egy...
Negyedik gyermekemet nem terveztük, "becsúszott". Először elhűltem, nem álltunk ám fényesen anyagilag. Valahogy mégis elkezdtünk örülni neki. Aztán amikor kiszámoltam a várható születési idejét, még jobban elhűltem. A férjem születésnapja volt! Aztán amikor kiderült,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!