Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Történt valakinek már olyan...

Történt valakinek már olyan hogy véletlen becsúszott egy gyerek egy idegentöl?

Figyelt kérdés

ápr. 17. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Újítási díj nem jár érte, az biztos.
ápr. 17. 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

Hogy a pikulába történhetne már ilyen?

Eleve idegennel nem fekszem össze. Innentől kezdve már lehetetlen a dolog. Tovább nem is megyek.

Idegennel csak a prostik vannak együtt.

ápr. 17. 11:46
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincsenek véletlenek. Ja, de, el is felejtettem. Sétáltam az utcán és véletlenül pont beleesett a p.námba egy idegen, álló f@sszal🤣 Erre gondoltál?
ápr. 17. 11:50
 4/16 A kérdező kommentje:
3, igen erre gondoltam 😂, csak fordítva mivel nekem nem az van de végülis a lényeget megfogtad 😄
ápr. 17. 11:54
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Jobb esetben az ember nem fekszik össze idegennel... vagy, ha még is ennyire nemtörődöm könnyűvérű, akkor az a minimum, hogy védekezik...nem csak a gyerek miatt, hanem a kitudja milyen fertőzések miatt is. Nem a gyerek a legrosszabb, amit elkaphat az ember.

Minden esetre volt már a történelemben ilyen eset, nem is tudom milyen választ szeretnél.

Terhes lettél egy egyéjszakás kalandból? Hát akkor társ nélkül kezdesz bele egy nehéz életbe. Vagy Abortusz.

ápr. 17. 12:07
 6/16 A kérdező kommentje:
5, például ilyen happy endingeket meg kíváncsi vagyok hogy akinek volt ilyen annak hogy sikerült megoldani felnevelték vagy elveteték ilyenekre gondoltam, de köszi a válaszod
ápr. 17. 12:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősi körben van ilyen sztori. Nem teljesen totál idegen volt, de kb egy hete ismerte egymást a csaj és srác, nagyon az ismerkedés elején jártak, egyetem végét taposták, amikor egyetlen felelőtlen szexből baba sikeredett. Megtartották, később összeházasodtak, azóta megszületett már a harmadik gyerek is, a legidősebb besikerült már iskolás, a legkisebb 2 éves. Nem felhőtlen a házasságuk, de ahhoz képest, hogy hogy indult a kapcsolat nem sült el olyan rosszul.
ápr. 17. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert eleve nem szexelek idegenekkel, védekezés nélkül pláne nem.
ápr. 17. 19:28
 9/16 kriszpo ***** válasza:
87%

Jaj, milyenek vagytok! Először mindenki idegen :)

Kérdező! Úgy értetted, hogy UFO szex volt?

Egyébként, ha csak "futókapcsolat" (nem hosszútávfutóval) volt, akkor vetesd el! Legközelebb meg jobban figyelj!

ápr. 18. 10:35
 10/16 A kérdező kommentje:
9, igen jöttek az ufók megeröszakoltak igy történt 🤣🤣
ápr. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hány évesen szültél?

Tervezted előre, vagy "becsúszott"? Együtt vagy a baba apjával azóta is? Jól alakult a véletlen babásoknak az életük a szülés után?

Van itt olyan kismama akinek a férje/párja ellenezte a második babát aztán mikor véletlenül becsúszott mégis örült neki?

Van már egy kétévesünk! Ő is csak jött!! :D igazi kis ajándék volt! A párom nem akar másikat én igen! :) Természetesen védekezünk! Az első baba is gyógyszer mellett fogant! Most óvszert használunk de néha megszakításos módszert alkalmazzuk! Én mindig mondom neki hogy...

Nem tartjátok igazságtalannak, hogy a véletlenül becsúszott babák, mert csak 1x nem védekeztünk, de mindig sikerülnek?

Tök sok disco-s,meg bulis tragédia van,hogy fiatal tizenéves lányok terhesek lesznek,mert sokat isznak,és szexelnek! Kédem én! Minden lány csak ovukor jár bulizni? Aki meg szeretne,az meg számolja az ovut,a termékeny napokat,és mégis hónapokat,éveket próbálkoznak egy...

Ti is hiszitek, hogy a véletlenül becsúszott és vállalt babátok valójában egy nem kért ajándék?

Negyedik gyermekemet nem terveztük, "becsúszott". Először elhűltem, nem álltunk ám fényesen anyagilag. Valahogy mégis elkezdtünk örülni neki. Aztán amikor kiszámoltam a várható születési idejét, még jobban elhűltem. A férjem születésnapja volt! Aztán amikor kiderült,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!