Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15+3 egy csepp piros vér -...

15+3 egy csepp piros vér - mitől lehetett?

Figyelt kérdés
Épp korai cukorterhelésen voltam, amikor elmentem pisilni, és volt a papíron egy csepp élénkpiros, friss vér. Persze, mivel helyben voltam, azonnal szóltam, és kértem, hogy vizsgáljanak meg. Szerencsére mindent rendben találtak, méhszáj zárt, baba jól van, hematóma nincs. Ők hüvelyen belül nem láttak vérzést. De akkor mi lehetett? Valami külső felhámsérülés? Jobban belegondolva, inkább mintha a gát környékén lett volna. Aranyerem nincs, együttlét, megerőltetés nem volt. Nem pörgök rajta, hiszen látta orvos, csak mégis érdekel, mi lehetett.

ápr. 21. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

"Nem pörgök rajta,"... ha nem pörögnél, nem született volna meg a kérdés :)

Nekem a 7 és a 17.hét közt 7x volt vérzésem. Hol 2csepp, hol elöntött.

Sosem találták az okát.

Engem a dokik azzal nyugtattak, hogy terhesség alatt nagyon vérbő a méh. Sokkal több vér gyűlik össze, mint alapban.

Elég egy hajszálér repedés, és már folyhat is.

Ehhez meg elég egy mozdulat, emelés, bármi.

ápr. 21. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Második terhességem alatt volt 1x hematóma, ott ömlött a vér meg utána hetekig vérzett. Majd a terhesség kb 28-30 hetétől volt időnként törlésnél a papíron tűpontnyi vérpötty. Igazából sose láttak semmit, de azért frusztráló volt. Nem volt végül gond. Nem vagyok orvos, de gondolom vérbőség, lehet elpattant egy hajszálér. Az jó hír, hogy ott megnéztek és nem láttak gondot. Kitartást!
ápr. 21. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
tűpontnyit írtam, de annál nagyobb volt. 2# vagyok
ápr. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Vér? Miről lehetett? Mit tegyek? Nagyon megijedtem!

15+3 hetes kismama vagyok. Aludtam most délután, és arra keltem, hogy fajdogal a hasam, wc-re kell mennem. Nem erölködtem nagyon, semmi fájdalmat nem éreztem, de amikor wc papírral megtoroltem magam tuzpiros véres lett. Rögtön megnéztem, nem a hüvelyembol jött, hanem a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!