Mennyire jó az erőssége ? Tesztek linkje lent.
Sziasztok! Szerintetek mennyire jól erősödnek a tesztek?
Múlt kedden voltam laborban, akkor a hCG értékem 33,9 volt, pénteken pedig már 130. Annyi még, hogy ovuláció után kb. 6 nappal elkezdtem enyhén pecsételni, és ez azóta is tart, viszont nem erősödik.
Az utolsó menstruációm első napja március 27-e volt, az LH teszt alapján az ovuláció április 8-án történt, a ciklusaim pedig általában 25 naposak. Kedden kellett volna meg is jönnie.
Az orvosom szerint ez a gyenge pecsételés teljesen normális lehet, és már korai terhességi jelek is állhatnak a háttérben. A progeszteron szintem is a referenciaérték fölött van. Köszönöm

válasza:Nem mondanám hogy erősödik, de elvileg nem is kell neki erősödnie. Mondjuk én a 3.4.-et látom a legerősebbnek, ha már azt názzük. A pecsételés azért nem annyira jó, nekem is volt mondjuk vizsgálatok után, meg egyszer-egyszer, de nem huzmosabb ideig.
Ez még mind belefér, de valahol értem az aggodalmat is.

válasza:

válasza:Én elmennék, hogy megnyugodjak. De csak mert nekem minden bizonytalanság és várakozás nehéz.
Valamennyi hcg biztosan van, a tüneteket az okozza, és az is biztos hogy elindult valami.

válasza:a vizelet nem mindig azonos koncentrációjú így nem feltétlenül "kell" hogy lineáris erősödést tapasztalj, voltál laborban hcg mérésen teljesen jó volt sokkal megbízhatóbb mint a vizelet tesztek
a többire meg csak azt tudom mondani hogy ezek a terhesség tünetei és nincs értelme miatta laborba menni
Nagyon szépen köszönöm !
mindennap teszteljek tovább ? amíg nem megyek az orvoshoz ? elvileg hathetesen és 6 naposan mennék legelsőnek vagyis május 14 én

válasza:

válasza:Felesleges minden nap tesztelni teljesen. Elég egy teszt is,az is kimutatja,ha terhes vagy.
Mert semmilyen bajt nem tudsz megelőzni vagy elhárítani.
Sokkal többet érne az,ha megpróbálnál lazítani,és másra koncentrálni a következő kontrollig!!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg olyan akinek ilyen korán negatív volt a 10-es teszt, de mégis volt baba?Tudom,hogy nem jó ilyen korán tesztelni,csak baromi nehéz megállni.
Mindkettö ugyanolyan erösséggel mutatja, ha baba van?
Sima egyszerű csíkos tesztről van szó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!