Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire jó az erőssége ?...

Mennyire jó az erőssége ? Tesztek linkje lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mennyire jól erősödnek a tesztek?

[link]

Múlt kedden voltam laborban, akkor a hCG értékem 33,9 volt, pénteken pedig már 130. Annyi még, hogy ovuláció után kb. 6 nappal elkezdtem enyhén pecsételni, és ez azóta is tart, viszont nem erősödik.

Az utolsó menstruációm első napja március 27-e volt, az LH teszt alapján az ovuláció április 8-án történt, a ciklusaim pedig általában 25 naposak. Kedden kellett volna meg is jönnie.

Az orvosom szerint ez a gyenge pecsételés teljesen normális lehet, és már korai terhességi jelek is állhatnak a háttérben. A progeszteron szintem is a referenciaérték fölött van. Köszönöm

ápr. 28. 09:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de ez szerintem vasárnap -hétfőtől halványodik. Nem akarlak ijesztgetni, de szerintem jó a megérzésed, nem lesz jó ☹️ Ennyit tényleg nem érdemes tesztelni, de ha már megtetted, akkor értelmezzük, én úgy vagyok vele. Én is pecsételtem terhesen. Eleinte stagnált, de aztán erősödött és sajnos, el is vetéltem 😥 Érdemes lenne még egy labort csináltatni szerintem, ebben az esetben, a pisiteszteket meg hanyagolni.
ápr. 28. 11:36
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem lett egyforma erős a két csík, még is van két gyermekem.

Hcg szint mérésre nem alkalmas a teszt. Nem várt mensi előtt, aki testtel 10-es teszttel, annak kell erősödnie, de a mensi napjától már nem kell neki. Késés után csinálsz egy tesztetm ha pozi, 3 hét múlva irány a doki.

Ahogy a többiek is írták, attól, hogy nézegeted minden nap nem lesz jobb, sőt ha megszakad a terhesség azon sem lehet változtatni, így totál értelmetlen nézegetni tovább :) Van akinek két erős csík mellett se lesz szívhang... tényleg felesleges.

Nyugodj meg, pihenj, szedj magzatvédő vitamint, magnéziumot és várd az uh-t :) próbáld meg pozitívan megélni, mert a napok elmúlnak és ne rossz emlékként maradjon meg. Ráérsz akkor szomorkodni vagy negatívnak lenni, ha még is rossz vége lesz.

Optimizmusra fel! Olvass inkább arról, hogy mi történik az első trimeszterben, milyen vizsgalatok vannak, magán vagy állami gondozást szeretnél.... van miről olvasni bőven. Ne a vetélésekről informálódj... megelőzni nem lehet. Kár időt pazarolni rá.

Minden jót kívánok és sok türelmet :)

ápr. 28. 11:40
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen esetben elmentem. A terhessegemet valoban vegigizgultam, de nem hinném hogy ez ellen barmit lehet tenni, ha valaki ilyen alkat.

Vegul minden rendben lett, es erdekes modon a szülés utan megszűntek ezek a parák. Onnantól, hogy "láttam", valahogy könnyebb volt optimistanak lenni. Nem haladt teljesen tankönyv szerint, mégsem izgultam úgy, mint a terhesseg első heteiben. Amugy makk egeszseges, mar 5 éves.

Szóval szerintem egyszerűbb elmenni egy laborba, mint 7/24-ben mantrazni hogy nyugodt vagyok, nyugodt vagyok.... (a teszteknek nem feltétlen kell erősödni, vizelet koncentraciotol is függ, de itt valóban mintha lenne egy visszalépő tendencia. Ez vagy jelent valamit, vagy nem)

ápr. 28. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

#12! "Hcg szint mérésre nem alkalmas a teszt."

Én is ezt szoktam írni. Nekem se lett soha egyforma erős, akkor se, amikor már 40ezer körül volt vérben a hcg. (Csak azért teszteltem, hogy legyen fotóm emlékbe egy rendes pozitívról, mert eleinte alig látszott valami.)Ő mégis egészségesen megszületett, már elmúlt másfél éves. De itt az a baj, hogy látszik halványodás, ami esetleg még beleférhetne, előfordulhat, hogy kevésbé koncentrált a vizelet, de elég ok a gyanakvás hoz, hogy vasárnap után már csak halványabbat tesztelt, pedig több is van. És az utolsó számszerűsített infó pénteki, tehát egy labor, szinte biztosat tudna mondani a várható végkimenetelről. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nem mindegy, hogy felkészülök rá és el tudom engedni/ megnyugszom egy párezer forintos vérteszttől vagy még 2 hétig parázom/nyugodtan várom az uh-t és mondjuk ott szembesülök vele, hogy amúgy már 2 hete elhalt. Mindenképpen jobb az 1. opció. Szerintem.

ápr. 28. 12:05
 15/26 A kérdező kommentje:
kedden és pénteken is voltam laborba. akkor azt mondta az orvos nagyon szépen emelkedett. sajnos össze vissza alszok és valamikor nem elég koncentrált a vizelet az fix.
ápr. 28. 12:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
2 nap múlva csinálj még egy ilyen tesztet. Ha az viszont halványabb lesz, akkor sajnos nem fejlődik jól. A laborral is az a baj, hogy lehet épp jót mutat aztán bumm másnapra leáll. De basszus nem lehet minden nap nézegetni. Labor sem garancia semmire. Az adott állapotot mutatja addig a napig. Nyilván megnyugtató a duplázódó hcg. Az viszont fix, ha a teszt tovabb halványul ott baj van.
ápr. 28. 14:09
 17/26 anonim ***** válasza:
#16! Persze, de vasárnapig erősödött és minden labor még előtte volt! Nyilván bármikor elhalhat, de azt egyértelműen mutatná, hogy most azért halványodott, mert elhalt, vagy, csak nem volt elég koncentrált az utóbbi pár vizelet, az előzőekhez képest. Nem tud 9 hónapot előre megjósolni, de azt megmutatja, hogy MOST mi a helyzet. Csinált 2 nap múlva. Vasárnap is és ma is. Halványabb lett, de azt feltételezi, hogy a vizelet koncentráltsága miatt. Csütörtökön miért gondolna mást?
ápr. 28. 17:09
 18/26 anonim ***** válasza:

4 napig erősödött . Azota (2 nap, 3 teszt) halvanyabb. Van közte reggeli, déli. Abszolut benne van a pakliban, hogy veletlen, de én is elbizonytalanodnék, ha par napon belül nem sikerülne egy olyan erős, mint a hétvégén. Es ha mar ugyis volt 2 labor, nem nagy ügy egy harmadik.

ápr. 28. 17:37
 19/26 A kérdező kommentje:
Most jött meg a harmadik eredménye 1082 lett pénteken 130 volt akkor emelkedett
ápr. 28. 20:29
 20/26 anonim ***** válasza:

#18! Na, én is ezt mondom! Ugyanezt írtam, hogy ne pisi tesztet csináljon, hanem még egy labort.

#19! Az szuper jó! Nyugodj meg, és ne tesztelj többet otthon, csak idegesíted magad vele.

ápr. 28. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A 10-es erősségű tesztek mennyire megbízhatóak nem várt előtt 4 nappal?

Esetleg olyan akinek ilyen korán negatív volt a 10-es teszt, de mégis volt baba?Tudom,hogy nem jó ilyen korán tesztelni,csak baromi nehéz megállni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!