Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy alakult második...

Kinek hogy alakult második terhessége egy vetélés után?

Figyelt kérdés
Második terhességemnél már vérhigitós injekciót kell szúrnom.
máj. 5. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem eddig minden rendben. Az első 6 hetesen állt meg a fejlődésben, szívhang nem is volt. Missed ab lett, 8 hetesen vették észre.

Most 17 hetes vagyok, szintén vérhígítót szúrok, de alapvetően eddig minden tankönyvi módon alakul. Ha ez így marad a végéig (reméljük), akkor tényleg mindenkinek ilyen terhességet kívánok.

máj. 5. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Terhesség - 6.héten rendben, 9.héten missed ab ikrekkel, de 6+4 körül megálltak a fejlődésben.

2 terhesség rendben volt

3.terhesség csak kémiai

4.terhesség rosszul fejlődött, már a tesztekből látszott, lassan növő hcg. 7.héten kemény vetélés.

5.terhesség rendben zajlott.

Több babát és vetélést nem szeretnék 🤣

máj. 5. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első terhességem egy februári napon a 7. héten vetéléssel, kórházi bentfekvéssel végződőtt.

A rákövetkező év februárjában meg megszületett a kisfiam. Gond és komplikációmentesen.

Az azt követő év decemberében meg a kislányom született meg szintén gond és komplikációmentesen zajlott minden.

máj. 5. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

1. terhesség: 8 hetesen ment el, spontán vetéléssel. Végig vérezgettem, szóval bár reménykedtem, nem volt teljesen váratlan. Kaptam progeszteront, hátha segít, de így sem maradt meg.

2. terhesség: pozitív tesztnél a dokim írt progit, de az 5-6. hét között így is megint vérezni kezdtem, így emelt a dózison és csak a 18-19. hét körül hagytam abba a szedését. Végül 40+6 napra érkezett a baba, teljesen egészségesen.

Nagyon szorítok, hogy nálatok is minden rendben legyen! :)

máj. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Megemeltem egy 4kg szatyrot elmehet a baba?

24 hetes vagyok kérlek ne nézzetek hülyének tudom, hogy sokan a gyereküket is emelgetik, de nekem első baba. Ültem az ágyon és egy 4kg szatyrot megemeltem, hogy felrakjam a mellette lévő kanapéra sajnos elfeledkeztem, hogy vigyázni kell, így picit a hasizmomat is...

Ha az előző terhességemnél véreztem, kiír táppénzre az orvos?

7 hètig véreztem az első babával. Az okát nem tudták megmondani pontosan. Most jön a tesó. A munkám stresszes ezért minél hamarabb szeretnék táppénzre menni. Szerintetek lehetséges?

Akinek az első terhességénél kellett szednie progeszteront az a második terhességnél automatikusan kapott?

A kislányommal 5 hetesen kezdtem barnázni. A kórházban írtak fel (nem a magándokim) utrogestan hüvelytablettát. Kórházból hazaérve ágynyugalom, hüvelytabletta majd estére el is múlt a barnázás de a terhességem 12. hetéig még használtam. Nem volt semmi gond,...

1, max 2 mp-ig tartó erős szúró fájdalom a méhben 19 hetesen - tapasztaltatok ilyet?

19 hetes kismama vagyok, első gyermekem lesz, nem tudom, hogy mely fájdalom számít normálisnak, és mikor kéne "lépni". Most az elmúlt másfél órában többször is volt 1-2 mp-ig tartó erős nyilalló fájdalom egészen lent, középen. (Nem a hüvelybemenethez sugárzó, korábban...

Mekkora lehet a baj, ha halványodik a második csík?

5 napja minden délután teljesen eltérő márkájú tesztel ellenőriztem, hogy megvan a pici, s még a 25-ös erősségű teszt is erős második csíkot adott ki. Ma viszont, mintha enyhültek volna a tüneteim, hasam se szurkál, ahogy szokott, és a legújabb teszten x epilt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!