Kinek hogy alakult második terhessége egy vetélés után?

válasza:Nekem eddig minden rendben. Az első 6 hetesen állt meg a fejlődésben, szívhang nem is volt. Missed ab lett, 8 hetesen vették észre.
Most 17 hetes vagyok, szintén vérhígítót szúrok, de alapvetően eddig minden tankönyvi módon alakul. Ha ez így marad a végéig (reméljük), akkor tényleg mindenkinek ilyen terhességet kívánok.

válasza:1. Terhesség - 6.héten rendben, 9.héten missed ab ikrekkel, de 6+4 körül megálltak a fejlődésben.
2 terhesség rendben volt
3.terhesség csak kémiai
4.terhesség rosszul fejlődött, már a tesztekből látszott, lassan növő hcg. 7.héten kemény vetélés.
5.terhesség rendben zajlott.
Több babát és vetélést nem szeretnék 🤣

válasza:Az első terhességem egy februári napon a 7. héten vetéléssel, kórházi bentfekvéssel végződőtt.
A rákövetkező év februárjában meg megszületett a kisfiam. Gond és komplikációmentesen.
Az azt követő év decemberében meg a kislányom született meg szintén gond és komplikációmentesen zajlott minden.

válasza:1. terhesség: 8 hetesen ment el, spontán vetéléssel. Végig vérezgettem, szóval bár reménykedtem, nem volt teljesen váratlan. Kaptam progeszteront, hátha segít, de így sem maradt meg.
2. terhesség: pozitív tesztnél a dokim írt progit, de az 5-6. hét között így is megint vérezni kezdtem, így emelt a dózison és csak a 18-19. hét körül hagytam abba a szedését. Végül 40+6 napra érkezett a baba, teljesen egészségesen.
Nagyon szorítok, hogy nálatok is minden rendben legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
24 hetes vagyok kérlek ne nézzetek hülyének tudom, hogy sokan a gyereküket is emelgetik, de nekem első baba. Ültem az ágyon és egy 4kg szatyrot megemeltem, hogy felrakjam a mellette lévő kanapéra sajnos elfeledkeztem, hogy vigyázni kell, így picit a hasizmomat is...
7 hètig véreztem az első babával. Az okát nem tudták megmondani pontosan. Most jön a tesó. A munkám stresszes ezért minél hamarabb szeretnék táppénzre menni. Szerintetek lehetséges?
A kislányommal 5 hetesen kezdtem barnázni. A kórházban írtak fel (nem a magándokim) utrogestan hüvelytablettát. Kórházból hazaérve ágynyugalom, hüvelytabletta majd estére el is múlt a barnázás de a terhességem 12. hetéig még használtam. Nem volt semmi gond,...
19 hetes kismama vagyok, első gyermekem lesz, nem tudom, hogy mely fájdalom számít normálisnak, és mikor kéne "lépni". Most az elmúlt másfél órában többször is volt 1-2 mp-ig tartó erős nyilalló fájdalom egészen lent, középen. (Nem a hüvelybemenethez sugárzó, korábban...
5 napja minden délután teljesen eltérő márkájú tesztel ellenőriztem, hogy megvan a pici, s még a 25-ös erősségű teszt is erős második csíkot adott ki. Ma viszont, mintha enyhültek volna a tüneteim, hasam se szurkál, ahogy szokott, és a legújabb teszten x epilt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!