Nem tudom baj e amit erzek? 4 hetes terhes vagyok nem Voltam meg orvosnál várni szeretnek meg 1-2 hetet . Szóval dolgozom még de otthon is mikor teszek veszek annyira be feszül a hasam és fura érzés mintha fel lennék fújva nehezebben kapok levegőt

válasza:Ez teljesen normális.
Olvass utána a terhesség tüneteinek valami normális oldalon. Most nyúlnak a méhszalagok,az jár fájdalommal.

válasza:4 hetesen még nem us kell orvoshoz menni. Nem várt napján vagy 4 hetes. Rá 2-3 hétre érdemes.
Amit érzel normális. Lesz olyan, hogy felállsz, köhögsz vagy akármi és ijesztően fig megfájdukni a hasad. Az a szalagok nyúlása, ártalmatlan, de egy ideig a legfájóbb dolog tud kenni. Szerencsére 1-2 perc és elmúlik. Izomgörcsre hasonlít.
A puffadás normális, hormonális, espumizan segíthet.
Szedj magnéziumot is.
Baj akkor van, ha vérzel, vagy annyira fájsz, görcsölsz, hogy menni se nagyon tudsz. Minden más normális.

válasza:Te írtál privit? Első válaszoló vagyok.
Nem beszélgetek privátban.

válasza:

válasza:A legbiztosabb, hogy ha 6+ után mész, addigra kell, hogy legyen szivhang. Nálam 6+0 és 6+1- nél volt már.
Görcsöket inkább az első terhességem alatt éreztem, puffadást pedig inkább a másodiknál. A két terhesség elég gyorsan követte egymást. Minden tüneted normális. Vérzés esetén azonnal orvoshoz.

válasza:Figyelj, szinte MINDEN normális, ami nem erős hasi görcs és erős vérzés. Persze, az elején még minden szart észrevesz az ember, de később az ilyen-olyan húzódások, feszülések, puffadás, stb. mindennapos lesz, fel se fog tűnni.
Úgyhogy nyugi, dőlj hátra, aztán 2 hét múlva doki (az se baj, ha 3).
Kapcsolódó kérdések:
Az elmúlt lassan 1 éveben fokozatosan egyre nehezebb elzárni a csaport, hogy ne csöpögjön.Ilyen tekerő van rajta: Ennek mi lehet az oka?Mivel lehet orvosolni?Indokolt vízszerelőt hívni?
Vagyis elfelejti a társalgás művészetét?
Csak lábemelgetésből ne sok legyen benne, mert attól már izomlázam van, és az alapjában nehezebben megy.
2,5 éves fiam alig van el egyedül, mindig velem akar játszani. Csak autózni szokott egyedül, de az is csak 3x15 perc naponta kb. Hiába mondom neki, hogy építeni, kirakózni, könyvet nézegetni tud egyedül is amíg csinálom a dolgomat, de inkább nem játszik semmit, csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!