Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom baj e amit erzek? 4...

Nem tudom baj e amit erzek? 4 hetes terhes vagyok nem Voltam meg orvosnál várni szeretnek meg 1-2 hetet . Szóval dolgozom még de otthon is mikor teszek veszek annyira be feszül a hasam és fura érzés mintha fel lennék fújva nehezebben kapok levegőt

Figyelt kérdés
És már most nagy a pocakom nyilván a puffadastol 29 éves vagyok első baba és tervezett :) valaki segítsen ez így normális e? Ui:. Mikor megpihenek akkor elmúlik .

máj. 6. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális.

Olvass utána a terhesség tüneteinek valami normális oldalon. Most nyúlnak a méhszalagok,az jár fájdalommal.

máj. 6. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

4 hetesen még nem us kell orvoshoz menni. Nem várt napján vagy 4 hetes. Rá 2-3 hétre érdemes.

Amit érzel normális. Lesz olyan, hogy felállsz, köhögsz vagy akármi és ijesztően fig megfájdukni a hasad. Az a szalagok nyúlása, ártalmatlan, de egy ideig a legfájóbb dolog tud kenni. Szerencsére 1-2 perc és elmúlik. Izomgörcsre hasonlít.

A puffadás normális, hormonális, espumizan segíthet.

Szedj magnéziumot is.

Baj akkor van, ha vérzel, vagy annyira fájsz, görcsölsz, hogy menni se nagyon tudsz. Minden más normális.

máj. 6. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Te írtál privit? Első válaszoló vagyok.

Nem beszélgetek privátban.

máj. 6. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, igaz én lombikos vagyok de én se kapok levegőt. Állítólag ez a magas Progesteron szint miatt van. A szúrkàlàs és feszülés is normális. Engem is megijeszt. Ja és a puffadàs brutàl, este mintha màr 3-4 hónapos terhes lennék. Igaz én már voltam uh-n 5 hetesen két petezsàkot làttunk.
máj. 7. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:

A legbiztosabb, hogy ha 6+ után mész, addigra kell, hogy legyen szivhang. Nálam 6+0 és 6+1- nél volt már.

Görcsöket inkább az első terhességem alatt éreztem, puffadást pedig inkább a másodiknál. A két terhesség elég gyorsan követte egymást. Minden tüneted normális. Vérzés esetén azonnal orvoshoz.

máj. 7. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szinte MINDEN normális, ami nem erős hasi görcs és erős vérzés. Persze, az elején még minden szart észrevesz az ember, de később az ilyen-olyan húzódások, feszülések, puffadás, stb. mindennapos lesz, fel se fog tűnni.

Úgyhogy nyugi, dőlj hátra, aztán 2 hét múlva doki (az se baj, ha 3).

máj. 7. 09:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindnekinek ☺️ remelem minden rendben lesz :)
máj. 7. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Mért záródik el egyre nehezebben a csap?

Az elmúlt lassan 1 éveben fokozatosan egyre nehezebb elzárni a csaport, hogy ne csöpögjön.Ilyen tekerő van rajta: Ennek mi lehet az oka?Mivel lehet orvosolni?Indokolt vízszerelőt hívni?

Írtok valami jó otthon végezhető tornát, ami nem annyira nehéz?

Csak lábemelgetésből ne sok legyen benne, mert attól már izomlázam van, és az alapjában nehezebben megy.

Azok a gyerekek, akik nem játszanak el egyedül otthon, nehezebben boldogulnak az oviban?

2,5 éves fiam alig van el egyedül, mindig velem akar játszani. Csak autózni szokott egyedül, de az is csak 3x15 perc naponta kb. Hiába mondom neki, hogy építeni, kirakózni, könyvet nézegetni tud egyedül is amíg csinálom a dolgomat, de inkább nem játszik semmit, csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!