Most tényleg ez történik? Ismét elvesztem a babám?

válasza:8-9 hetesen már mindenképp látszania kellene a leggagyibb géppel is az embriónak, főleg, ha tudod az ovud időpontját. Nagyon sajnálom.
Mindenképp menj magánba, ha megteheted, mert államiban sajnos sokszor ez van: flegmák, lekezelők, és nem egyszer szakmaiatlanok is. Pl. embrió és szívhang nélkül nincs terhességmegállapítás, a helyes diagnózis a terhesség gyanúja. Ebben pl. hibázott. A hcg vérvétel nem feltétlenül szükséges, sőt igazából amikor már ultrahangon látszik, aminek kell, akkor fölösleges is. A többihez nem tudok hozzászólni: lehet, hogy régi a gép, vagy nem nézték meg rendesen, vagy tényleg nem látszott.
Mindenesetre sajnos a dokinak igaza van: ha lenne élő embrió, azt már te is látnád laikus szemmel. Kitartás, őszintén sajnálom.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az amikor úgy érzem, hogy álmodok vagy hogy ez nem a valóság, ez az érzés 0 24 tart, az elmúlt időszakban nagyon sok stressz és szorongás és enyhe pánik ért, van akármi köze ehhez? Akármikor is vége lesz ennek?
Gondolom eladja a bank, de milyen áron? Körülbelül a piaci ár hány %-án? Ha ez az összeg fedezi a fennmaradó tartozásom, marad még további fizetési kötelezettségem?
10 napja késik/késett a menstruációm. 3 tesztem pozitív. Ma hajnalban iszonyatos görcsökre keltem, vettem be fájdalomcsillapítót, majd visszapihentem. Reggelre ömlött belőlem a vér. Elvesztettem a babát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!