Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tényleg ez történik?...

Most tényleg ez történik? Ismét elvesztem a babám?

Figyelt kérdés
Én olyan elkeseredett vagyok. Vannak már gyermekeim és soha nem jártam így. Majus18.-n mensiztem. Nem lattak embriót, midnen héten menni vissza kontrollra. Múlt héten még nemvolt embrió ma még az orvos azt mondta magzati szövet darabokat lát csak? !!! Ha nemvolt eddig hogy lehet már szövet darab. Le se mert semmit semmilyen méretet, hcg vervetelt meg se nézte. Mondtam neki hogy június 6.-an volt a pé. De flegma lekezelő volt és azt mondta szabálytalan a petezsak és a szikholyag . ( Múlt héten még szép volt) és hogy elhalt az egész terhesség. Januárban voltam úgy hogy 8 . héten megállt a baba szíve. Most akkor ismét így jártam?? Én össze omlottam. Holnap egy magán orvos ultrahangoz egy jó minőségű ultrahang géppel. De már elvesztettem a reményt. Már évek óta új párom van és tőle lett volna ez a két baba ami ... El se akarok hinni megint ez van. Azt tudni kell. Első vizsgálat-. Orvos semmi extra diagnózis caak megállapította a terhességet, embrio nem volt még. 2.orvos haematomat latott a petezsak felett. 3.orvos nem látott haematomat csak cisztat a mehszajon egy miomat mellé . Embrionalis pajzs volt múlt kedden. 4. Doki se ciszta se mioma se haematoma... Magzati szövet. Most mivan akkor egy normális orvos sincs aki értelmesen megnézi az embert?

júl. 21. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8-9 hetesen már mindenképp látszania kellene a leggagyibb géppel is az embriónak, főleg, ha tudod az ovud időpontját. Nagyon sajnálom.

Mindenképp menj magánba, ha megteheted, mert államiban sajnos sokszor ez van: flegmák, lekezelők, és nem egyszer szakmaiatlanok is. Pl. embrió és szívhang nélkül nincs terhességmegállapítás, a helyes diagnózis a terhesség gyanúja. Ebben pl. hibázott. A hcg vérvétel nem feltétlenül szükséges, sőt igazából amikor már ultrahangon látszik, aminek kell, akkor fölösleges is. A többihez nem tudok hozzászólni: lehet, hogy régi a gép, vagy nem nézték meg rendesen, vagy tényleg nem látszott.

Mindenesetre sajnos a dokinak igaza van: ha lenne élő embrió, azt már te is látnád laikus szemmel. Kitartás, őszintén sajnálom.

júl. 22. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenki átesik ezen, anyuék szerettek volna még gyereket utánunk, 3 vetélés lett a vége 12.-ik hét előtt. Nem lett több gyerekük és az oka sem derült ki, mivel lényegében nem találtak semmit 🤷‍♀️ vizsgáltassátok ki magatokat és addig is örülj a meglévő gyerekeidnek!
júl. 22. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Deperszonalizációm lenne? Lassan másfél hete, hogy úgy érzem mintha ez nem lenne a valóság, úgymond elvesztem az érintkezést a valóságtól. Van hogy...

Az amikor úgy érzem, hogy álmodok vagy hogy ez nem a valóság, ez az érzés 0 24 tart, az elmúlt időszakban nagyon sok stressz és szorongás és enyhe pánik ért, van akármi köze ehhez? Akármikor is vége lesz ennek?

Mi történik, ha nem tudom fizetni az autóm törlesztőjét munkahely elvesztése miatt?

Gondolom eladja a bank, de milyen áron? Körülbelül a piaci ár hány %-án? Ha ez az összeg fedezi a fennmaradó tartozásom, marad még további fizetési kötelezettségem?

Mi történik velem? Elvesztem a babát?

10 napja késik/késett a menstruációm. 3 tesztem pozitív. Ma hajnalban iszonyatos görcsökre keltem, vettem be fájdalomcsillapítót, majd visszapihentem. Reggelre ömlött belőlem a vér. Elvesztettem a babát?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!