Segíteni tudtok ebben.?
Sziasztok. Most vagyok a 22.ik hétben és szeretnék hajat festeni. Tudom,hogy normális hajfestékek nem ajánlott hiszen ammónia van benne,de vettem egy hajszínező sampont amire az van írva, hogy ammónia és oxidálószermentes. Kicsit tanácstalan vagyok,hogy használható-e ìgy is hiszen ammónia mentes.
Köszönöm a válaszokat és ezzel kapcsolatban a segítséget.

válasza:

válasza:

válasza:Szülés előtt 1 héttel melíroztattam a hajamat hogy rendben legyen utána egy darabig.
Lehet hajat festeni, meg szőkíttetni terhesen. Utána egy darabig úgy sem lesz rá idő.
Annyi hogy a fodrász szellőztetett gyakran, hogy ne szívjam a szagokat.
Semmi baja a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Ért valaki ehhez? Tudsz segíteni? Te csináltad már? Mik kellenek hozzá? Fejbőrszérumnak nagyon egyszerűt szeretnék : Amit nem kell kimosni, víztiszta Panthenol, Niacinamide - eset szeretnék - nagyon egyszerű de mégis hatékony. Nem tudom pontosan hogy...
Nem akarok panaszkodni,de ezek a ki váltó okai a nagy stressz tüneteimnek. Édes anyám nagyon beteg, minden pénzemet az ő ápolására fordítóm,rossz családi közérzet, folyamatosan balhé van otthon a legkisebb apróságok ért is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!