Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segíteni tudtok ebben.?

Segíteni tudtok ebben.?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most vagyok a 22.ik hétben és szeretnék hajat festeni. Tudom,hogy normális hajfestékek nem ajánlott hiszen ammónia van benne,de vettem egy hajszínező sampont amire az van írva, hogy ammónia és oxidálószermentes. Kicsit tanácstalan vagyok,hogy használható-e ìgy is hiszen ammónia mentes.

Köszönöm a válaszokat és ezzel kapcsolatban a segítséget.

júl. 22. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen is festettem a hajam ammòniás festékkel. A gyerekemnek semmi baja
júl. 23. 06:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél hennát használtam, a második alatt ammoniamentes hajFESTÉKet, még csak nem is szinezőt. (Vagy 10 éve kerülöm az ammóniásat eleve.) Egyik gyerekemnek sincs semmi baja. Nem havi 1 hajfestésen fog múlni alapból, főleg ha egyébként odafigyelsz, hogy a lehető legkevesebb káros anyag jusson be.
júl. 23. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szülés előtt 1 héttel melíroztattam a hajamat hogy rendben legyen utána egy darabig.

Lehet hajat festeni, meg szőkíttetni terhesen. Utána egy darabig úgy sem lesz rá idő.

Annyi hogy a fodrász szellőztetett gyakran, hogy ne szívjam a szagokat.

Semmi baja a gyerekemnek.

júl. 24. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Szeretnék saját egyénre szabott fejbőrszérumot és sampont készíteni. Nagyon száraz a, fejbőröm főleg fejtetőn és sok samomt és szérumot próbáltam, de...

Ért valaki ehhez? Tudsz segíteni? Te csináltad már? Mik kellenek hozzá? Fejbőrszérumnak nagyon egyszerűt szeretnék : Amit nem kell kimosni, víztiszta Panthenol, Niacinamide - eset szeretnék - nagyon egyszerű de mégis hatékony. Nem tudom pontosan hogy...

Egyre nagyobbak a stressz tüneteim,mit tegyek?

Nem akarok panaszkodni,de ezek a ki váltó okai a nagy stressz tüneteimnek. Édes anyám nagyon beteg, minden pénzemet az ő ápolására fordítóm,rossz családi közérzet, folyamatosan balhé van otthon a legkisebb apróságok ért is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!