Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 évre sikerült a babám,...

3 évre sikerült a babám, stimulációval. Mernétek sexelni 3 hónapot mig be nem töltöm?

Figyelt kérdés
80 ezerben volt az a hónap mikor megfogant, soksok szenvedés után:(de mostmár itt van az a lényeg csak nemtudom merjek e,
2009. nov. 22. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

1. Kérdezd meg a dokit.

2. Mi 10 éve próbálkozunk (lombik stb.), de még SOHA egyetlen sorstársamtól se hallottam, hogy ennyibe meg ennyibe került az a hónap, amikor megfogant...

2009. nov. 22. 22:37
 2/13 A kérdező kommentje:
De most ezen akadsz ki hogy leirtam ezt is??????
2009. nov. 22. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:
őszintén szólva, nem :( de ezt neked, nektek kell éreznetek, semmi rossz nincs benne, ha "összeszorítot a lábadÍ és bent tartod" :D bocsi, de ezt szokták mondani... :) beszéld meg a férjeddel és ha ő is így látja jónak, most csak rá koncentráljatok :)
2009. nov. 22. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nem akadtam ki, csak meglepett. Mondom, évek óta, csak hasonló nőkkel beszélek szinte, és az anyagi oldala még csak szóba se kerül. Egy dologra koncentrálunk, hogy sikerüljön.

De ha már sikerült, akkor vigyázz a babádra nagyon, te tudod, mennyit küzdöttél érte. Ezért is mondtam, hogy jobb, ha a dokit kérdezed meg, mert itt mindenféle választ fogsz kapni. Én nem szexelnék, azt tuti.

2009. nov. 22. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, és bocsi a cinizmusért, de eleget szexeltetek, amikor a babára gyúrtatok, nem kéne most a vágyakat előrébb helyezni a józanésznél.

Valami nem működik normálisan ha ennyit kellett várni és csak stimuval jött össze, tehát lehet maga a terhesség se olyan természetes folyamat, ami másoknak az.

Engem is stimulálgattak, de végül a baba spontán sikerült. :) Nagyon óvatosak vagyunk, ezidáig problémamentesek, de a férjem se, és én se szeretnék nekiállni a dolgoknak, főleg, hogy minden következik mindenből.

2009. nov. 22. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:

köszönöm, hát a dokimtól már kérdeztem ő csak annyit mondott én döntöm el mivel nem vagyk veszélyeztetett terhes. én meg gondolkodom mert csak lögdösi a méhet meg mozgatja a sex,mégha el sem élvezek.

Nálunk fordítva van, és mindig akivel beszélek sorstársaim akik szeretnének velük mindig kibeszéljük kinek menyi volt abban a hónapban, valahogy mindig felhozzák hogy ennyi megy ennyi volt. tudod lehet azért mert ennyi pénz spontán próbálkozásért lehet kicsit sok. mert ha inszem lenne az is más.

2009. nov. 22. 23:20
 7/13 A kérdező kommentje:
utólsó mennyi idős vagy és egyáltalán nem sexeltek mióta babát vársz? és meddig nem terbezitek?
2009. nov. 22. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:

az én nagy 2 évesem is stimulált baba volt

2 hétre el voltunk tiltva a sextől, de aztán zöld lámpát kaptunk, meg utrogestant

soha nem jutott eszembe h kiszámoljam, mennyibe került egy adott hónap, de összességében, kb fél milla egy év alatt

a második babónkat, meg most várjuk, meglepetésként jelentkezett, mert soha, de soha nem gondoltuk volna, h simán is teherbe eshetek

csodák vannak

2009. nov. 22. 23:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Egéssz idő alatt nem tervezzük. 14 hetesek vagyunk és kb 15 hete nem voltunk együtt. Meg lehet azt másképp is oldani, nem kell behatolás. ;) Egyébként az orgazmus is okoz olyan méhösszehúzódást, ami egészséges terhességnél nem árt... Tudom, kicsit túlaggódom a dolgot, de 3 inszem és több éves küzdelem után kibírjuk 9 hónapig +6 hétig.

Egyébként mi utólag számoltuk ki, hogy mennyibe került az a baba, akihez végül egy szem vitamin nem kellett, elég horroisztikus összegek jöttek ki. Az első stimu után egymásra néztünk férjemmel és szinte egyszerre mondtuk, hogy a baba nem stimuval fog összejönni, de csináljuk!

2009. nov. 22. 23:45
 10/13 A kérdező kommentje:
igen igazad van 3 hónapig legalább én sem nehogy baja legyen:) nem birnám ki ha elmenne.
2009. nov. 22. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!