Ha valaki terhesen el van tiltva a sextől akkor sehogy nem elégülhet ki?
Figyelt kérdés
Ezt arra értem,ha másmilyen módon történik az aktus nem behatolással úgy lehet?Vagy olyankor vannak méh összehúzódások élvezéskor és az is gondot okoz?2014. máj. 5. 12:37
1/6 anonim válasza:
Általában az orgazmus okozta méhösszehúzódástól vannak eltiltva a szextől, így semmilyen módon nem ajánlott, nem a behatolás végett.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja értem.De azért kérdem mert mondjuk,ha sex után pici vérzés történik és azért nem lehet.Akkor az összehúzódás után történik a vérzés vagy a behatolástól?
2014. máj. 5. 12:39
3/6 anonim válasza:
Ált. ha eltiltanak,akkor sehogy sem ajánlott,mert az orgazmus az,ami méhösszehúzódást okoz.
4/6 A kérdező kommentje:
De rosszul tettem fel a kérdést.Szóval ha behatolás után kicsi vér történik.Akkor akkor sehogy nem lehet elélvezni?
2014. máj. 5. 12:42
5/6 anonim válasza:
Arra vagy kíváncsi,hogy a vérzés a behatolástól van e,vagy az összehúzódásoktól? Ha vérzés van,akkor a szex így is úgy is tilos!
6/6 A kérdező kommentje:
Értem!Köszi a válaszokat!
2014. máj. 5. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!