Jól érzem, hogy nagy babám lesz?
Figyelt kérdés
Párom is és én is 3 kg-al születtünk. A 12 hetes uh-on a picink értékei:
CRL: 63mm
NT 1,5mm
BPD: 21mm
Thorax AP 20mm*19mm
Femur: 8mm
Nagy baba lesz?
2014. máj. 5. 19:12
2/6 anonim válasza:
Ezek átlagos méretek, mellesleg a 12 hetes uh alapján nem megállapítható. 3kg pedig nem nagy baba, hanem bőven átlagos.
3/6 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent. Nekem végig kicsinek mondták, kicsinek is mérték, még külön magán genetikai uh-ra is elmentünk mert folyamatosan kicsik voltak az értékei. Mondták is, hogy 41-42 hétre fog majd születni mert kicsike, biztos máskor fogant nem ovukor. Hát ehhez képest hőmérőztem tudom mikor fongant, ovu teszt is hőmérő szerint is akkor volt ovum. napra pontosan 40. hétre született 60cm és 4100g-mal. Előtte egy héttel 3200g tippelték maximum. Hát ennyit erről. :D
4/6 anonim válasza:
És akkor miből gondolod, hogy nagy babátok lesz? Abból, hogy a férjed is te is az átlagnál egy kicsit kisebb súllyal születettek, vagy abból, hogy 12. héten teljesen átlagos értékeket mértek?
5/6 A kérdező kommentje:
Jó.. Én csak olvasgattam ezzel kapcsolatban, és több helyen azt olvasta, hogy ezekkel (vagy legalábbis min. eltéréssel) az értékekkel sok mindenkinek 4kg feletti babája született. Bocs ha valakit ezért felhúztam, első terhesség. Kíváncsiskodásaimat majd kiélem máshol.
2014. máj. 5. 19:20
6/6 anonim válasza:
A 12. hétig még egyformán fejlődnek a babák, ez alapján még nem lehet megállapítani (az ultrahang egyébként is lutri, függ attól, hogy ki méri, milyen géppel, hasi vagy hüvelyi vizsgálófejjel, stb.)
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!