Lesz valami baj?

Figyelt kérdés

5kg volt a szatyor amit cipeltem.

De én nagyon nehéznek éreztem.Kicsit megfájdult a hasam.

Lehet valami baj ?Nyílhat ettôl a méhszáj?

17hkm

2014. máj. 7. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem valószínű.

Én anno 20 hetes kismamaként hordtam teli kanna vizeket a frissen készült betonra a ház elé öntözni, mivel sajnos nem volt senki kéznél, mert a slagnál széttört egy darab, amivel össze volt fogva a slag, hogy végigérjen. Fordultam párat, mire kész volt. Persze a hasam utána egyből meg is fájdult, de lefeküdtem, pihentem egy nagyot és az ég világon semmi bajom nem lett se nekem, se a fiamnak, aki azóta már 3 és fél éves. A méhszájam pedig még szüléskor is csak alig tágult.:) Szóval egyáltalán nem nyíltam ki korábban, mint kellett.

2014. máj. 7. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én minden nap cipekedem szinte,a férjem dolgozik és nagyon ritkán tudunk nagy bevásárolni igy ezt én oldom meg van mikor 15 kilo amit haza cipelek! Ma például nagy takaritottam most ültem le mert már éreztem hogy sok de ezt elég gyakran csinálom eddig le kopogom az ég világon semmi baj nem származott belöle azon kivül hogy elfáradtam!:-)29hkm
2014. máj. 7. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon aktiv voltam terheség allat, dolgoztam hajnaltól estig, és éppen lakás átalaításba voltunk, én létrán álva spaklival kapartam a falat :) mindent igyekeztem megcsinálni és nem lett semmi bajom, mondjuk nekem zökkenő mentes volt a terhességem minden rendben volt, ha neked is akkor nem lesz semmi baj :)
2014. máj. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!