Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. hetes kismama vagyok. Mi...

31. hetes kismama vagyok. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Terhességem eddig probléma mentes volt.Most az utóbbi pár napban nagyon gyenge,erőtlen vagyok.Sem feküdni,sem mozogni nem esik jól.Alulról feszülők folyamatosan,de nem fáj semmim.Ez normális?Van aki szerint a baba fordul rá a szülőcsatornára mert ilyenkor már aktuális.Remélem tényleg csak ennyiről van szó,de már nagyon kellemetlen 3 éves kislányommal vagyok itthon és neki nagyon szüksége van rám.
2014. máj. 8. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is problémamentes a terhességem.

Soha nem volt semmi bajom, tünetem :)

A 32. héttől kezdett el a hasam alja húzódni, feszülni illetve fájni a szeméremcsontom, ami kisugárzott a combomba is. Mostanában egyre erősebb. Szerencsére nem mindig érzem, de nagyon kellemetlen.

Elméletileg ez nem baj.

33. hkm

2014. máj. 8. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! 30hkm vagyok, napok óta ugyanezt érzem. A szemérem csontom fáj, ha ülök, már a pisilést is gyorsan rendezem, nehogy vmi gond legyen. A dokim mondta, hogy egy pár nap és vége lesz.
2014. máj. 8. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem nálam is elmúlik hamar.Ilyenkor már minden rosszra gondol az ember.A baba jól legyen az a lényeg.
2014. máj. 8. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!