Szerintetek lehet baj?
Figyelt kérdés
Elvileg 4hetes vagyok.tesztem pozitív,de orvos még nem látott semmit.kedden lett volna esedékes a mensim.postán dolgozom,és ma bejött egy nő két kislánnyal(hozzájuk nem nyúltam,csak a nő csekkjéhez),beszélgettünk,és kb.10perc után mondta a nő,h.bárányhimlősek.ha elkaptam lehet belőle baj?én már nagyon rég voltam bárányhimlős.még nem voltam egészen egy éves.2014. máj. 8. 15:38
1/6 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod. a terhességed alatt még milliószor fogsz szembetalálkozni mindenféle virussal föleg emelett a munka mellett, a bárányhimlővel is. A bárányhimló már a tünetek elött 10 nappal fertöz tehát nem tudhatja az ember elöre hogy valaki fertöz-e. Igaz létezik olyan hogy egy emmber többször bárányhimlőt de ez azért ritka. Sok minden van ami miatt aggodhat az meber ha akar, de gondolj bele midnen kismama találkozik ezzel azzal a 9 hónap alatt mégis rtika a komoly megbetegedés, föleg ami károsodást okoz a magzatban.
2/6 anonim válasza:
Istenem
Inkább olvass utána a bárányhimlőnek
4/6 A kérdező kommentje:
Két vetélés után(egyik 16,másik 6hetes volt),most mindenen aggódok.
2014. máj. 8. 15:50
5/6 anonim válasza:
Érthető hogy aggódsz, de ilyen hülyeségen ne rágódj hogy elkapod a bárányhimlőt, mivel már ahogyan írtad voltál már! Van ellene antigéned, tehát nem fogod mégegyszer elkapni!
6/6 anonim válasza:
milyen degenerált szülő viszi közösségbe a bárányhimlős kölykeit??? nekünk a gyerekorvos a lelkünkre kötötte, hogy szobafogság, nem véletlenül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!