S. O. S! ebből lehet baja a magzatnak?
Figyelt kérdés
4-5 hetes vagyok,és nagyon fáj,be van gyulladva a bölcsesség fogam(még a fülem is hasogat tőle).tegnap voltam vele fogorvosnál,bekente,de nem csináöt vele semmit,azt mondta majd kibújik.szerintetek ez a fajta gyulladás árt ilyen pici magzatnak?gyógyszert nem vettem be.2014. máj. 10. 04:23
1/2 anonim válasza:
Vegyél be egy algopyrint, semmi baja nem lesz tőle, te meg nem szenvedsz.
2/2 anonim válasza:
algopyrint ne, akkor mar inkabb 200mg-os advilt vagy nurofent. Letezik olyan, hogy gengigel, nagyn draga de nagyon jo. Van babys verzio is, ha ilyet veszel te is hasznalhatod es kesobb a kicsnek is jo ha jonnek majd a fogai. Persze ha az a gond, hogy bujik ki a bolcsessegfogad, es az iny van begyulladva, nem pedig lyukas az a fog. Ket nap alatt teljesen rendbehoz minden inygyulladast. Tapasztalat egesz csalad nalunk ezt hasznalja, nekem a fogorvosom is ezzel keni a gyulladt inyt. Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!