Őszinte válaszokat szeretnék, ki dohányzik, dohányzott terhesség alatt?
6-dik válaszoló,írtam,hogy nem szeretnék kritikát,személyeskedést,gúnyos megjegyzést olvasni.
A többieknek köszönöm szépen a válaszaikat.
Én végigdohányoztam minden terhességemet,természetesen nem napi 2 dobozzal szívtam,de a napi 10 szál az meg volt.
Valaki írta(szerintem merő gúnyból és rasszizmusból)hogy "a kórház elött dohányzó roma lánykák,nők"
Nos,én magyar vagyok....
Mégegyszer köszönöm,hogy őszintén írtatok!
Már nemvárt előtt pozi lett a tesztem, aztán kb 4+4 hetesen elkezdődött a kőkemény hányinger. Azóta nem gyújtottam már. Nem is hiányzik, a gyomrom felfordul, ha a cigire gondolok.
Előtte sem voltam egy nagy bagós, napi max. 4 szálat szívtam. A pozi teszt után pedig napi 2-t.
Már van egy kisfiam, vele 6 hetes elmúltam mire pozit teszteltem, de akkor rögtön letettem a cigit és a szoptatás végéig rá sem gyújtottam.
Az első terhességemnél is mindig az jutott eszembe, hogy ha rágyújtanék, akkor a babám fuldokolna a pocakomban. Ezt vizuálisan elképzeltem és eszembe nem jutott rágyújtani.
Nálam az a csúcs, aki a hányingere ellenére képes rágyújtani. Kicsit olyan nekem, mintha saját magát erőszakolná meg. Arról nem is beszélve, hogy mit tesz a babájával...
Kedves 12-es válaszolóm,már nem kicsik a gyermekeim,a legnagyobb kamasz.Hál Istennek eddig egyiknél sem jött elő cigire fogható betegség.
A nagypapám tüdőrákba halt meg már régen és életében nem gyújtott rá.
Édesanyám egyik unokanővére pedig krónikus májmegnagyobbodásban halt meg.Soha nem ivott alkoholt.
A nagypapám tüdőrákba halt meg már régen és életében nem gyújtott rá.
Biztos volt egy tökéletes rokona aki passzívan szívatta vele. Még jó, hogy azt nem mondod,hogy használta gyerekeidnek.
ahogy megcsináltam a tesztet és pozitív lett, letettem a cigit. most lesz egy éves a kisfiam, és azóta se dohányzom. és remélem nem is fogok. ezer forint egy doboz cigi már, ezért is jó, hogy nem szívok, hát még azért is, mert úgy érzem, eddig én mindent megtettem a gyermekemért, legalábbis ami rajtam múlott és tőlem telt. biztos egészséges is lehet a baba ha egy anya cigizik, de ha pont ez árt, akkor azt szerintem egy édesanya sose tudja megbocsátani magának.
minden, minden szempontból jobb, ha valaki felhagy a cigizéssel. /tudom, nem kértél véleményt. de én írok. lehet, lepontozol, de ha mégis leteszed a cigit, akkor egészen másképp fogsz visszaemlékezni eme irományra/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!