Őszinte válaszokat szeretnék, ki dohányzik, dohányzott
terhesség alatt?
Mi amikor elterveztuk h babank lesz már akkor letettem...!!!! Eszem ágában sem lenne terhesen bagózni! Ne haragudj tudom h ilyen választ nem akarsz de én nagyon rühellem ha valaki terhesen bagózik... nem igaz h nem lehet kibirni a baba sokkal fontosabb mint az a drága bűdos semmit nem érő dolog!
2014. máj. 11. 10:51
2014. máj. 11. 12:12
20-as! Nem felmérés, hanem önnyugtatás. Önigazolás, hogy nem Ő az egyetlen, aki dohányzik és gondolom ez megnyugvással tölti el a kérdezőt.
Attól, hogy Julikát nem ütötte el a villamos, még nem biztos, hogy engem sem fog...
2014. máj. 11. 14:40
én 5 hetes voltam mikor letettem, nem volt nehéz, de nekem az volt a szerencsém hogy inkább én szerettem cigizni mint hogy kellett. azt rágyújtottam 12-13 hetesen "kíváncsiságból" hogy reagálok rá. nem esett jól egyáltalán, és nem csak a baba miatt. azt 16 hetesen kibuktam. de akkor is ugyan az volt mint 12 hetesen hogy nem esett jól, nem tudtam ellazulni és jókat szívni belőle egy jó kávéval...sőt meg sem nyugodtam :) azóta eszembe jutott párszor de legyőzöm ezzel a gondolattal. most vagyok 26 hetes. majd ha már nem szoptatok majd cigizek megint, sajnos ezt már most tudom :)
2014. máj. 11. 21:00
25/36 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Nem,nem vagyok terhes,van már négy gyermekem,nem tervezünk többet.
Csak szimpla kérdést tettem fel,minden hátsó szándék nélkül.
Köszönöm ismételten a válaszaitokat!
2014. máj. 14. 16:37
27/36 anonim válasza:
Nahat akkor felvilagositanak egy- ket embert... A dohanyzas egy fuggoseg, mert aki szivja az szenvedelybeteg, egyenlo az alkohol fuggoseggel, vagy a drog fuggoseggel.. Fuggosegrol beszelunk, ami hianya idegeseggel feszultseggel kinerultseggel jar, ami a megvonasi tunethez kapcsolidik. szerintem akik felteszik a terhesseg alatti dohanyzasrol valo kerdesuket, nem orombol teszik... es nem orombol szivjak a cigarettat. Azert kivancsi lennek egy ket emberre aki annyira okoskodik, ha o ebben a cipoben lenne mit tenne? Nem gondolkozik hogy az a dohanyos anyuka mennyi szenvedesen megy keresztul? kinlodik? Mert van egy pont akiert megakarja tenni, megprobalja de egyszeruen nem megy, belebolondul a gondolkozasba modszerekbe mit tegyen, de a dohanyzas rabba tette. Nahat annak pedig aki nagy pofaval ideallt hogy letette, nahat gratulalok, de remelem ugy is van. nem csak felvag a letezo akar nem letezo kis sztorijaval. En nem itelek el senkit, de azert egy kicsit belegondolhatnatok, hogy egy drog fuggo se rakja le csak ugy akupunktura, mindenfele dologhoz fordulnak. Mert FUGGOK!!!!!!! Biztos lesznek akik lepontoznak hat tegyek csak batran :) De elotte egy kicsit gondolkozzon el h aki ez miatt szenved a napjait vegig zokogja, szenved, es megnyugvast keres itt nevtelen emberektol, hogy akik ismerik ne lassak a fajdalmat.
2014. máj. 14. 20:23
Igazad van utolsó!Én sem hiszem el,hogy aki erős dohányos hipp-hopp letette a cigit!Lehetetlen.Aki 4 szálakat szivogatott naponta,az ne sorolja ide magát.Én 24 éve dohányzom és küzdelem minden napom.
2014. júl. 24. 16:45
Kedves utolsó igaz én nem olyan régóta csak 9 évet dohányoztam, volt, hogy napi másfél dobozzal szívtam akkor kicsit visszább vettem napi dobozra.
És a lényeg, hogy sikerült úgy letenni a cigit, hogy mától nem. Csak akarat kérdése.
2014. júl. 24. 18:21
Tudod kedves 28-as, volt idő amikor egy dobozzal szívtam. Lassan 20 éve dohányzom (jelenleg nem, mert babát várok, a másodikat), mindkét terhességemnél zokszó nélkül le tudtam tenni a cigit. Nem foglak sajnálni, mert függő vagy. A babádat sajnálom, hogy egy akaratgyenge anyukája van.
Minden függőt elítélek, legyen az alkoholista vagy drogos. A szenvedélybetegekben semmi sajnálni való sincsen.
Az voltam, aki 4 szálat szívogatott...
2014. júl. 24. 23:01
Kapcsolódó kérdések: