Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén, milyen gondolat...

Őszintén, milyen gondolat futna át az agyatokon, ha egy 17 évesnek kinéző kismamát látnátok nagy pocakkal?

Figyelt kérdés
Nem tudnátok, h hány éves, de 17, max 18-nak tippelnétek. Mit gondolnátok? Jönnének az előítéletek?

2014. máj. 12. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Engem is mindig 17nek néznek mindig pedig 22 vagyok :) eddig nen érdekelt hogy ki mennyinek néz de várandósan érzékenyebb vagyok erre ha az öreg nyanyák rólam beszélnek hogy hogy lehet ilyen fiatalon gyereket vállalni stb. De voltak jó tapasztalataim is! Most 22 hetes vagyok jó nagy pocakkal :) nem ítélek el senkit mert nem tudhatom ki hány éves :)

Boldogságos pocakosodást :) :*

Alexandra

2014. máj. 12. 12:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyet értek veletek, szerintem is tiszteletre méltó, én sem ítélnék el senkit soha ez miatt. Csak annyira kellemetlen, h ilyen sok a rossz szándékú ember. A szakmámból adódóan is rengetek (fiatal) kismamival fogok találkozni, már alig várom :)
2014. máj. 12. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Kedves Kérdező lehet hogy leirtad de nem olvastam el az összes hozzá szólást, mi a szakmád? :)
2014. máj. 12. 12:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem odairni az előzőhöz hogy Alexandra voltam :)
2014. máj. 12. 12:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Még van egy évem, de védőnőnek tanulok :). Az utolsó év már csak gyakorlat lesz, gyerkőc mellett is vígan meg tudom csinálni. És aki most pocakos, azoknak boldog babavárást!

Köszönöm a válaszokat!

2014. máj. 12. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezen olyan jót nevettem!

Tényleg lesz gyakorlatod :))) Mindkét értelemben.

2014. máj. 12. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Hú engem 15-16nak néztek kaptam is szúrós tekinteteket megjegyzéseket de nem érdekelt,amúgy 21 voltam és meglepi baba volt,nem a szüleim nyakára szültem,már menyasszony voltam,és csak örültem hogy fiatalabbnak néztek,most sem néznek 17-18nál többnek pedig 24 vagyok.Előítéletek mindig is voltak,lesznek ne foglalkozz vele és kész, hidd el hányszor megkaptam,hogy 21 évesen gyerek vagyok még, és a szomszédom csinálja jól aki 35 évesen szüli az első gyerekét,nos nekem meg arról van véleményem mégsem bántom a másikat,aki meg bánt azzal ne foglalkozz.
2014. máj. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!