Kismamák! Ti mikor mentetek először vérvételre?
Figyelt kérdés
Engem az orvos a 11. hétig sehova sem küldött. Kicsit furcsállom.2014. máj. 13. 07:16
1/11 A kérdező kommentje:
Akkorra hívott vissza, de szóba sem került a vérvizsgálat.
2014. máj. 13. 07:20
2/11 anonim válasza:
Nekem a védőnő adott beutalót a vérvételre. A doki semmit nem mondott, keressem fel a vedonot es o majd elmond par dolgot. Dokinál 8hetesen voltam, 12.dik hétre hívott vissza. Vedonohoz elmentem 8 hetesen, vérvételen utana héten voltam.
3/11 A kérdező kommentje:
A védőnő? Jó tudni, nekem ezt sem mondta, csak azt, hogy kapok kiskönyvet.
Köszönöm, akkor a héten felkeresem.
2014. máj. 13. 07:37
4/11 Mays válasza:
Nekem minden vervetel elott a haziorvostol kellett beutalot kernem. A nogyogyaszhoz a 12. Heti uh-ra mar ugy kellett menni, hogy viszem a verkepet meg az ekg, amit a haziorvos csinalt.
5/11 anonim válasza:
Dokinal 5hetesen voltam eloszor.o akkor adott beutalot a vervetelre.vedonohoz viszont csak a 11-12.heten mentem kiskonyvert.felhivtam es azt mondta raer.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Hát ez így nagyon jó. Miért nem tudok én erről semmit??
Akkor fel kell keresnem a védőnőt.
2014. máj. 13. 08:04
8/11 anonim válasza:
ha jól emlékszem, a nőgyógyász csak annyit kért, hogy a 12. hétig legyen meg. Ha van/lesz magánorvosod, a 12. heti UH-n már kérni fogja az eredményeket hogy megbeszéljétek. Az sztk-s lehet hogy szarik rá (tisztelet a kivételnek).
Én egyébként a védőnőhöz mentem először, 8 hetesen a kiskönyvért, és ő külön felhívta a figyelmem hogy kérjek hozzá beutalót a háziorvostól. Meg is tettem, így 9. hétre esett az első vérvétel.
9/11 anonim válasza:
Én legelső vérvételen 10 hetesen voltam,akkor néztek vércsoportot is egyúttal.Viszont felénk a védőnőnek nem sok szerepe van,mert a háziorvos írja a beutalókat a vérvételekre az ultrahangot meg a magánorvossal(vagy a körzeti nőgyógyásszal,kinek,hogy) kell egyeztetni.
10/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nekem se mondta a doki, hogy a védőnő ad beutalót. Csak annyit mondott hogy a kiskonyvet kitölti, menjek hozza. Helyenként változó hogy a háziorvos vagy a védőnő adja a beutalót. Vedonot kérdezd megszerintem. Ha o nem ad, akkor ugyis a háziorvos fog. Az ekg vizsgálatot a háziorvos nalunk a 12-16 héten végzi el. A 12dik heti uh-ra nem tudom vinni az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!