Hány perces egy genetikai ultrahang?
Figyelt kérdés
18 hetes uh-ra megyek. 12 hetesen elég hosszú volt, bár akkor ismerősöm volt ott. De holnap nem lesz.2014. máj. 13. 15:38
1/12 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes és a 18 hetes genetikai ultrahang sem tartott 5 percnél tovább. De van ahol 45 percig is nézik a babát. Változó.
2/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem hova mész? Mert én majdnem feljelentettem a kedves doktorurat.
3/12 anonim válasza:
Én a 12 hetesen 2 helyen voltam, a kórházban tb alapon kb. 3-4 perc volt, az Istenhegyi úton olyan 15-20.
4/12 anonim válasza:
tb-re pár perc, magánúton 10 és 45 perc között, átlagban 15-20, az efeletti azért relatíve soknak aszámít
6/12 anonim válasza:
Szombathely, Bencsik doktor úrnál 1 és negyed óra. 40.000et perkáltunk érte.
7/12 anonim válasza:
A 18 hetes nekem kb. 20-25 perc volt, sima sztk-s rendelésen.
8/12 A kérdező kommentje:
Nyíregyházára megyek.
2014. máj. 14. 06:25
9/12 anonim válasza:
12.dik hetire megyek. Azt mondtak, hogy kb fel ora. Nem sztk alapon. 20ezer lesz az uh. Győrben
10/12 anonim válasza:
Bocsánat,h belepofátlankodok de az utolsótól megkérdezhetném Győrbe hova mész mert nekem is aktuális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!