Hogy lehet, hogy valaki "végigmenstruálja" a terhességet?
Figyelt kérdés
Hogy tapad meg akkor a magzat a méhfalon? De ilyenkor elvileg ovulációja is kell, hogy legyen. Mi van ha terhesség közben egy másik petesejt is megtermékenyül?2014. máj. 13. 17:45
1/4 anonim válasza:
-Úgy, hogy nem a teljes méhnyálkahártya válik le, hanem csak egy kis darabon vagy pedig egészen más forrásból származik a vérzés.
-Nem kell hozzá ovuláció.
Olvasd el:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is ezt az oldalt olvastam az előbb. Tehát akkor olyan nincs, hogy ez végig tart 9 hónapon keresztül? Csak 1-2 alkalom az elején?
2014. máj. 13. 18:01
3/4 A kérdező kommentje:
Olyat is olvastam, hogy ugyanúgy menstruál valaki 2-3 hónapon keresztül, mikor megtudja, hogy terhes.
2014. máj. 13. 18:02
4/4 anonim válasza:
DE, van olyan. A kettes variáció, amikor "emlékszik" rá a szervezet, az ilyen. Lehet csak az első pár hónapban, de tarthat a végééig is.
Van egy olyan műsor valamelyik csatornán, hogy "Nem tudtam, hogy terhes vagyok". Abban is több ilyen esetet bemutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!