Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szorulásra tippek? Többi lent.

Szorulásra tippek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Eddig sem volt valami szuper az emésztésem,de mióta terhes vagyok... 8 hetesen akkora a hasam a puffadástól,mint az elsővel az 5.hónapban. Most már több,mint egy hete nem tudtam wc-zni,pedig ittam laevolacot is. Kezd nagyon kellemetlen lenni és fáj,feszül,megbolondulok :( nektek mi vált be? Minden érdekel.
2014. máj. 14. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5ös válaszoló vagyok. mennyit mozogsz? mert egész jól hangzik amiket írtál. nem kéne ennyire komoly bajodnak lennie.
2014. máj. 14. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Én most vettem aszalt szilvát, mert én is ritkán járok a wc-re, pedig ugyanúgy eszek, mint te. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek. Nem eszek fehér lisztes dolgot és cukrot sem. És állandóan szomjas is vagyok, úgyhogy iszok is és mégis. Reggel hallottam a tv-ben, hogy vízbe áztatott aszalt szilvából együnk meg reggel 5-6 db-ot és az segít. Hát megpróbálom. Remélem segít! Egyébként néha nekem 1 citrom leve és rá pár narancs is segített.
2014. máj. 14. 18:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is :) annyit mozgok,amennyit egy 20 hónapos mellett kell :D a napi edzés pipa,nem az az egyhelybenülős gyerek :) bicajozni is szoktunk menni,mindennap séta+játszi,munka a kertben,hát nem punnyadunk :D szilva lekvárom most épp van,Mamám féle :) ma nem bírtam tovább,már hányingerem volt a telítettségtől,megittam 50 ml laevolacot,de órák múlva is csak a hasam görcsölt,ezért segítségül hívtam a Kisfiamnak vásárolt glicerines kúpot... Na,ez meg a laevolac együttesen megtették a hatást,úgy érzem magam,mint aki sok nap után újra ember :D bocsánat,de annyira örülök,hogy végre jobban vagyok!
2014. máj. 14. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, örülök hogy megoldódott. én sem voltam az a nagy wc-zős terhesség nélkül sem, kb 3-4naponta. de az utóbbi 2 hét...nah mindegy. akkor további sok sikert :) 5ös voltam.
2014. máj. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!